Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Merhaba

Daha önceden çok tartışıldı hatırlatmakta fayda var diyelim
    http://opelinsigniaclub.wordpress.co...gen-passat-mi/

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

hem Insignia ile hem C5 ile Çorum-Ankara-Çorum yaptım. bence C5'in 1.6 dizel motorunun haricinde bir artısı yok.
      ilk akla gelen arka cam rezillik, bagaj yükleme alanını genişleteceğiz diye anormal birşey yapmışlar, arka cam önüne peçete koyuyoruz koltuğun üstüne düşüyor. o bölümü çok kısa ve dik yapmışlar. dolayısıyla içerden arka görüşün de Insignia'dan pek farkı yok. süet döşemeler açık renk olmasına rağmen pişirdi, deriyi tercih ederdim. arabanın kullanımı çok karışık, neyin nerde olduğunu çözmek zaman alıyor. birde şunu keşfettik ki, gülmekten kopardı beni arabada hız sabitleyici yok, hız sınırlayıcı var
      uzun yolda ayağı gaz pedalında yormamak için hız sabitleyici konulur, bunlar hız sınırlayıcı yapmış, ekranda dijital olarak ayarladığınız hızı görüyorsunuz, mesela 90'a ayarladınız, araba 90'a gelince istediğiniz kadar gaza basın gitmiyor, ayağınızı çekince yavaşlıyor.
      yani sabit 90'da gitmek istiyorsanız ayağınız sürekli gazın üstünde olacak.
      hemde Fransız olması sebebiyle pek kaliteli değil. mesela benim bindiğimde orta konsolda bir bölme var, onun kapağı kırılmış. açarken yerinden fırlıyor. belki kullanıcı hatası yüzünden kırıldı ama konsola dokununca da kalitesinin ne seviyede olduğunu hissettiriyor.
      InsigniaTEAM

Yorum

Cagrı peki dış görünüşlerine ne diyorsun bence insignia önde.

Yorum

arka camı dikkate almayınca arkadan güzel (BMW 7 serisine benzemesinin de etkisi var) ama önden beğenmiyorum.
          yandan da beğenmiyorum çünkü en olarak geniş olmasına rağmen boyunu ona oranla kısa yapmışlar bence. içinde otururken sanki küp şeklinde bir araçta oturuyormuş gibi hissettim. genişliğini biraz daha az yada uzunluğunu biraz daha fazla yapsalarmış daha hoş olurmuş. ama arkadan bakınca kalıplı bir araba hissi veriyor, o hoşuma gitti
          InsigniaTEAM

Yorum

Cagrı c5ten bahsediyorsun değil mi ihihi Ayrıca insignia yı mı daha çok beğeniyorsun pek anlayamadım açıkçası biraz daha net konuş

Yorum

belirtmemişim C5'den bahsetmiştim. en geniş boy kısa duruyor.

Insignia tabiki çok güzel, ona lafım yok
              InsigniaTEAM

Yorum

+1000

Yorum

eleştiri hem olumlu hem olumsuz olur. insigniaya aşığız diye başka markaları yerden yere vurmanın alemi yok her arabanın birbirinden illaki üstün bir yanı vardır. bence C5 in ön tasarımı güzel arka stopları alman özentisi olmuş.önden güzel.ama insgnia bastan aşağı güzel. motoru iyi 1.6 dizel ama hiçbir fransız arabasını alman arabasına tercih etmem.alman > fransız.
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

ama işte güzellik kişiden kişiye değişir Insignia'yı sevdiğim için C5'i kötülemedimki, C5'in önü Fransız olduğunu apaçık belli ediyor
                    InsigniaTEAM

Yorum

İnsignia yı kötüledinmi ihihi Şaka bir yana bu laf böyle uzar bence D sınıfı tasarım sıralaması insignia-mazda6-c5-laguna-mondeo-passat

Yorum

Orjinal yazı sahibi: avcı65
                        İnsignia yı kötüledinmi ihihi Şaka bir yana bu laf böyle uzar bence D sınıfı tasarım sıralaması insignia-mazda6-c5-laguna-mondeo-passat
                        Hocam zevkler tartışılmaz ama Insignia ' dan sonra Passat gelir şahsi görüşüm
                        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Tabiki hocam zevkler ve renkler tartışılmaz ama hepimizin ortak noktası insignianın 1.sırada olması ihihi

Yorum

passat yaşlandı artık. Benim sıralamam şöyle insignia-mazda 6-passat-mondeo-c5-laguna
                            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

İşleniyor...
                            X