Merhaba arkadaşlar Ankarada oturuyorum bankacıyım Allah kısmet ederse insignia 1.6 turbo beyaz cosmo alıcam iyi forumlar.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhaba
Collapse
X
-
Ynt: Merhaba
kronik bir arka disk çizilmesi vardı o da herksin halloldu garantiden disk ve balatalar değişti.bunun dışında frenle alakalı hiçbir sorun ya da yetersiz fren performansı söz konusu değil.Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
Hoşgeldiniz, daha aracınıza binmeden sorunlarla canınızı sıkmayın, 2010 modelde tüm sorunlar giderilmiştir, koltuğa oturupda gaza bastınız mı herşeyi unutturuyor kerata. Aracınızı güle gle kullanın.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Yorum
-
Hoş geldiniz.
İlk önce uye olmanızdan dolayı sizi tebrik ederim. Doğru yerdesiniz
Clubümüz Türkiye içerisinde en parlak ve güzel profile sahip clublerden. Ayrıca da çok genç bir club.
Insignia yı seçmeniz size güzel bir yaşam çizgisi kazandıracaktır. İlk önce clube uye olarak başlamanız da aracınıza kavuştunuzda,daha bilgli daha hazır olmanızı sağlayacaktır !
Sanrım siz ilk bankacı' uyesiniz Tebrik ederim.
Ankarada Insignia konusunda özellikle modifiye ile ilgili önde olan arkadaşlar var.
Aktif olan uyelerden bazıları ile bir araya gelip bir an önce sahiplerinden artısnı eksisini öğrenin derim.
Güzel paylaşımlarda bulunmanız dileği ile!Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Bu arada c5 ile insignianın tasarımlarını çok karşılaştırıyorlar izninizle ben bir sentez yapmak istiyorum;
İkisini de çok araştırdım.
c5 ne sedan ne de liftback gibi duruyor yandan bakınca sivri arkadan bakınca küt bir araç bence tasarımında bir bütünlük yok ayrıca hatlarında bir akıcılık yok ama heybetli bir araç,insignia daha sade ve zarif hatlara sahip ve akıcı bir tasarımı var bence insignia daha bir premium duruyor ayrıca insignianın sacının o akıcılığı ve pürüzsüzlüğü beni çok etkiledi.
Sıkılmadan okuduğunuz için teşekkür ederim iyi forumlar
Yorum
Yorum