Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tanışma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Tanışma

Merhaba yeni insignia kullanıcısı olarak tesadüfi gördüğüm bu sitenin kesinlikle çok faydalı ve tüm ınsignia kullanıcılarının gereksinim duyacağı bir site olduğunu düşünüyorum.
    ben Malatyalı 35 yaşında evli 1 çocuk babasıyım. kendi matbaa firmam var (maliye anlaşmalı) istanbul kartal da ikametgah etmekteyim BEŞİKTAŞ taraftarı ve kongre üyesiyim. insignia ile tanışmam denk geldi özel plaka (34 UU 9944) aldığımdan dolayı 2 hafta içinde bir araç almam gerekiyordu fakat bir türlü karar veremedim sürem dolmak üzereyken arkadaşımda bulunan 2009 model insignia en uygun seçenek olarak gözüküyordu alırken olan tereddütler soru işaretleri aracı aldıktan sonra günden güne mutluluğa dönüştü .Kısaca kendimi tanıtmak ve insignia ile tanışmamı anlatmaya çalıştım hepinize en içten saygı ve sevgilerimi sunarım bu bayram sonrası zamanda her şeyin gönlünüzce olduğu sağlıklı ve başarılı günler dilerim. UU

Ynt: Tanışma

welcome welcome welcome
    Aramiza hosgeldiniz...Alabileceginiz en iyi araci aldiginizdan hic supeheniz olmasin...Bu arada bazi ozel ve guzel seyler tesadufle baslar. Yani tesadufen buldugunuz bu sitenin. Mudavimi olacaginizdan eminim .Saygilar sevgiler

Yorum

teşekkürler trabzon

Yorum

welcome
        insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

welcome
          2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: uğur ulusoy
            Merhaba yeni insignia kullanıcısı olarak tesadüfi gördüğüm bu sitenin kesinlikle çok faydalı ve tüm ınsignia kullanıcılarının gereksinim duyacağı bir site olduğunu düşünüyorum.
            ben Malatyalı 35 yaşında evli 1 çocuk babasıyım. kendi matbaa firmam var (maliye anlaşmalı) istanbul kartal da ikametgah etmekteyim BEŞİKTAŞ taraftarı ve kongre üyesiyim. insignia ile tanışmam denk geldi özel plaka (34 UU 9944) aldığımdan dolayı 2 hafta içinde bir araç almam gerekiyordu fakat bir türlü karar veremedim sürem dolmak üzereyken arkadaşımda bulunan 2009 model insignia en uygun seçenek olarak gözüküyordu alırken olan tereddütler soru işaretleri aracı aldıktan sonra günden güne mutluluğa dönüştü .Kısaca kendimi tanıtmak ve insignia ile tanışmamı anlatmaya çalıştım hepinize en içten saygı ve sevgilerimi sunarım bu bayram sonrası zamanda her şeyin gönlünüzce olduğu sağlıklı ve başarılı günler dilerim. UU
            bir fenerbahçeli olarak hoşgeldiniz diyorum size..
            Insignia Su Mavisi 1.4 lt Turbo Ecotec 140 HP + Necvox
            MacBook Pro

Yorum

welcome
              İyi paylaşımlar.
              Organizasyon ve buluşmalar bölümünü inceleyin nekadar iyi bir yaşam ve dostluk ortamı oluşturduğumuzu daha iyi anlarsınız.
              Sizi de bu etkinliklerde görmek isteriz.
              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

welcome welcome
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

welcome

Keyifli Paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome

Yorum

welcome
                      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Hoşgeldiniz sevgili hemşehrim...

Yorum

welcome
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

sevgili fenerbahçeli dostum ali yavuz bey hoşbulduk girin şampiyonlar ligine kaptırmayın parayı cimboma .....

Yorum

welcome

Yorum

İşleniyor...
                              X