Kendimi tanıtmadan evvel herkesin Ramazan Bayramını tebrik ederim ismim Ramazan Askeri personel im 1.6 insignia cosmo 180 bg araç im var aracla ilgili bir sıkıntı var bana kim yardimcı olabilir
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bütün forum Arkadaslarima Selamlar
Collapse
X
-
Ynt: Bütün forum Arkadaslarima Selamlar
Teşekkürler abi ben sa msun luyum ankaradan tayine geldim bu sene sirnak merkez araç klima açık iken yokuş yukarı ilk kalkış yapmiyor ve stop ediyor birde uzun yolda özellikle yokuşta çıkarken bayılıyor gibi oluyor adeta cekmiyor bir anlam veremedim burda serviste yok ne yapacağım bilmiyorum1.6 cosmo 180 bg metro mavisi
Yorum
-
Yani su an Sirnaktasin oyle mi kardesim ????? Allah kolayliklar versin ve hep yaninizda olsun....Aracin 180 likti degil mi???? Yani normalde boyle bir sorun olmamasi lazim ancak varsa Ankara opisten servi muduru Ufuk bey sana yardmci olabilir..Bizim ismimizi bir de benim ismimi Dr.Utku beyden aldim telefonunuzu dersen sana yardimci olacaktir...telefon 0312 3421020
Yorum
-
Bu arada klima acikken kuvvet cektigi icin kavrama biraz zorlasi yani biraz daha gaz vermen gerrekir.Oyu zden stop etme gibi sorunlar olabilir....Yani ilk kavrama noktasi biraz farklilasir...Yani klima acikken cok fazla stop vakasi olabiliyor...
Yorum
Yorum