Merhaba arkadaşlar,öncelikle bugün itibariyle aranızda olmaktan büyük keyif duyacağımı belirtmek isterim.2006 model Passat'ımı satıp yerine Opel İnsignia 1.4 140 Hp Start/Stop alarak kardeş forumdan aranıza transfer oldum Nasip olursa aracımı bu sabah teslim alıyorum.Genel olarak Opel'i ve İnsignia'yı yakından tanırım şuan için tek endişem yakıtı.Gerçi 10.7 litrelik Passat ortalamasından sonrada ilaç gibi geleceğinden eminimBu arada ismim Berat,Ankara'da ikamet ediyorum Atılım Üniversitesi Maketronik Mühendisliği öğrencisiyim.Şimdiden herkese keyifli forumlar dilerim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bensiz Olmaz :)
Collapse
X
-
Ynt: Bensiz Olmaz
welcome
İyi paylaşımlar.
Sizin gibi bilgiler ışığında opsiyonları bir araya getirip mantığın yolunu seçenler genelde karlı çıkar.
Opsiyon ve tasarım açısında rakiplerine göre avantajlı bir araç. Insignia süperdir.
Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
-
Ynt: Bensiz Olmaz
welcome welcome welcome
Beraat kardeşim hem insigniateame hem de Ankara grubumuza hoşgeldin..Buluşmalarda seni de armızda görmek isteriz...Siteyi takip ettiğinde zaten buluşma yerlerini ve saatlerini de öğrenebilirisin... yeni aracın da hayırlı olsun..Allah kaza bela vermesin...Merak etme yeni aracın eski aracından çok daha keyifli olacaktır...
Yorum
Yorum