Emircim aamiza hosgeldin....Merak etme senin araci da cok farkli bir arac haline cevirecgiz.Bu konuda elimden geleni yaacagim...Bu arada oncelikle corsanla ilgili fotograf ve videolari yukleyerek modifiye tutkun hakkinda sitemizin degerli uyeleini bilgilendirebilirsin...Ne dersin?????
Cumartesi akşamı Ankara iftar yemeğinde tanışmış ve Utku kardeşim ile birlikte modifiye üzerine çoook güzel sohbetlerine tanıklık etmiş biri olarak, genç, dinamik, meraklı ve heyecan dolu delikanlıyı aramızda görmekten mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.
Cumartesi akşamı Ankara iftar yemeğinde tanışmış ve Utku kardeşim ile birlikte modifiye üzerine çoook güzel sohbetlerine tanıklık etmiş biri olarak, genç, dinamik, meraklı ve heyecan dolu delikanlıyı aramızda görmekten mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.
bilmukabil cemil abi. senden delikanlı olmasakda yaşımız itibariyle biraz genciz ayriyetten temenin için minnettarım. sevgiler karşılıklıdır. bu merakları yardımlaşarak giderebileceğimize inanıyorum. utku abi de benim gibi modifiye konusunda sınır tanımıyor. 5tl lik bir değişiklik bile bizlerin gözlerine güzel gözükür. umarım herşey istediğimiz gibi olur. Allah'ım bizleri extrasız arabaya bindirmesin. amin
welcome
Emir, biraz gecikmeli oldu ama, aramıza hoşgeldin. Cemil Bey ve ben stock araba müdavimleri olarak yapacaklarını merakla ve ilgiyle izleyeceğiz. Tabii motivasyon konusunda elimizden geleni yaparız. Şimdiden aracını güle güle kullan, kazasız, belasız ve cezasız sürüşler diliyorum.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
welcome
Emir, biraz gecikmeli oldu ama, aramıza hoşgeldin. Cemil Bey ve ben stock araba müdavimleri olarak yapacaklarını merakla ve ilgiyle izleyeceğiz. Tabii motivasyon konusunda elimizden geleni yaparız. Şimdiden aracını güle güle kullan, kazasız, belasız ve cezasız sürüşler diliyorum.
Kazasiz belasiz ozellikle de cezasiz temennin icin gercekten mutlu oldum abicim. En kisa zamanda gorusmek uzere...
Yorum