Duyuru

Collapse
No announcement yet.

EMİR AKMAN...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: EMİR AKMAN...

Hoşgeldiniz.

Yorum

welcome
      2010 1.6 T edition elegance

Yorum

welcome

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
          Emircim aamiza hosgeldin....Merak etme senin araci da cok farkli bir arac haline cevirecgiz.Bu konuda elimden geleni yaacagim...Bu arada oncelikle corsanla ilgili fotograf ve videolari yukleyerek modifiye tutkun hakkinda sitemizin degerli uyeleini bilgilendirebilirsin...Ne dersin?????
          http://www.insigniateam.com/forum/in...c=8844.new#new buyrunuz efendim
          2012 insignia 1.6 turbo cosmo; sunroof + flexride
          06dp1460

Yorum

welcome
            2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

Aramıza hoşgeldin Emir kardeşim.

Cumartesi akşamı Ankara iftar yemeğinde tanışmış ve Utku kardeşim ile birlikte modifiye üzerine çoook güzel sohbetlerine tanıklık etmiş biri olarak, genç, dinamik, meraklı ve heyecan dolu delikanlıyı aramızda görmekten mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.

Yorum

welcome

Yorum

welcome
                  2012 2.0 CDTI 130 BG TEKNIK GRI YENI STIL PAKETLI EDITION ELEGANCE

Yorum

hoşgeldiniz , bütün istediklerinizi en kısa zamanda yaparsınız inşallah , Utku abim gereken yardımı yapacaktır
                    www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                      Aramıza hoşgeldin Emir kardeşim.

Cumartesi akşamı Ankara iftar yemeğinde tanışmış ve Utku kardeşim ile birlikte modifiye üzerine çoook güzel sohbetlerine tanıklık etmiş biri olarak, genç, dinamik, meraklı ve heyecan dolu delikanlıyı aramızda görmekten mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.
                      bilmukabil cemil abi. senden delikanlı olmasakda yaşımız itibariyle biraz genciz ayriyetten temenin için minnettarım. sevgiler karşılıklıdır. bu merakları yardımlaşarak giderebileceğimize inanıyorum. utku abi de benim gibi modifiye konusunda sınır tanımıyor. 5tl lik bir değişiklik bile bizlerin gözlerine güzel gözükür. umarım herşey istediğimiz gibi olur. Allah'ım bizleri extrasız arabaya bindirmesin. amin
                      06dp1460

Yorum

welcome

Yorum

welcome welcome
                          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                          [center]

Yorum

welcome
                            Emir, biraz gecikmeli oldu ama, aramıza hoşgeldin. Cemil Bey ve ben stock araba müdavimleri olarak yapacaklarını merakla ve ilgiyle izleyeceğiz. Tabii motivasyon konusunda elimizden geleni yaparız. Şimdiden aracını güle güle kullan, kazasız, belasız ve cezasız sürüşler diliyorum.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ted79
                              welcome
                              Emir, biraz gecikmeli oldu ama, aramıza hoşgeldin. Cemil Bey ve ben stock araba müdavimleri olarak yapacaklarını merakla ve ilgiyle izleyeceğiz. Tabii motivasyon konusunda elimizden geleni yaparız. Şimdiden aracını güle güle kullan, kazasız, belasız ve cezasız sürüşler diliyorum.
                              Kazasiz belasiz ozellikle de cezasiz temennin icin gercekten mutlu oldum abicim. En kisa zamanda gorusmek uzere...
                              06dp1460

Yorum

İşleniyor...
                              X