Adım Abdurrahman. 24 yaşındayım. Balıkesir'de Makine Mühendisliği bölümünde 4. yılımı bitirdim ama okulu bitiremedim malesef. Yaklaşık 15 gün önce insignia ailesine babamla beraber katılmış bulunduk. Aslında böyle bir planımız yoktu 20 gün öncesine kadar jetta 1.4 comfortline almayı kararlaştırmıştık. Jetta olmasının sebebi ise bütçemizi sarsmadan iyi bir otomobil alalım düşünüyorduk. İnsignia gözümde hep bir hayaldi nedense Neyse 1000 lira kapora verecektik araç eylülde gelecekti. Fiyatı 49.200'dü. Babam kapora bırakmak için gittiğinde çalışanların tutumu, kaprisleri + aracın eylülde gelecek olması nedeniyle bir anlık kafası atmış ve soluğu Opel'de almış(kendisi ezelden beridir Opelcidir). Sırf ben içi bej rengi olsun istediğim için (kırmamış beni sağolsun) o an orada içi bej olan 1.4 tek araç varmış. Rengi pannacotta gri. Gönül isterdi ki beyaz olsun ama nasip değilmiş neyse.. Velhasıl kelam banka, kasko, trafik ıvır zıvır derken güzel bir arabamız oldu çok şükür. Araç 1.4 Edition Elegance'dır.
Uzun lafın kısası cümleten Selamun Aleyküm
Uzun lafın kısası cümleten Selamun Aleyküm
Yorum