Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
hayırlı olsun, pazar günü saat 4 gibi ben de ATM'de idim, 1.4 elegance + stil +sunroof satıldıgını söylediler, demek sizmişsiniz, çok güzel seçim, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
hayırlı olsun, pazar günü saat 4 gibi ben de ATM'de idim, 1.4 elegance + stil +sunroof satıldıgını söylediler, demek sizmişsiniz, çok güzel seçim, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
sakıncası yoksa fiyat nedir ?
Muhtemelen sizi gördüm 1.4 Elegance + Yeni Stil + Sunroof Paketi + Karter Koruma + Boya koruma + Cam filmi + Orjinal Kauçuk Paspas seti Nakit 62.500 TL ye aldım. Özlem hanım sağolsun güzel bir indirim ve hediye seti yaptı. Fiyatın düşemediği noktada hediyeler devreye girer Marturdanda güzel fiyat almıştım fakat özellikle evime yakın olmasından dolayı ATM yi seçtim
Merhaba 1.4 Elegance + Yeni Stil + Sunroof Paketi + Karter Koruma + Boya koruma + Cam filmi + Orjinal Kauçuk Paspas seti Nakit 62.500 TL ye aldım. Özlem hanım sağolsun güzel bir indirim ve hediye seti yaptı. Fiyatın düşemediği noktada hediyeler devreye girer Marturdanda güzel fiyat almıştım fakat özellikle evime yakın olmasından dolayı ATM yi seçtim
Yorum