Ynt: ÖNCELİKLE SELAMINALEYKÜM...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ÖNCELİKLE SELAMINALEYKÜM...
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: kdristnblMERHABALAR ARKADASLAR BEN İSTANBUL ŞİŞLİDEN KADİR İNSİGNİAMI BUGÜN ALDIM UZUN ZAMANDIR BU SİTEYİ TAKİP EDİYORUM VE DAYANIŞMANIZDAN DOLAYI SİZLERİ TEBRİK EDİYOR VE ARANIZA KATILMAK İSTİYORUM...
Birincisi Büyük harf kullanmayalım
İkincisi Şişlimi ? Mecidiyeköymü ?
Üçüncüsü Dayanışmamızmı hoşunuza gitti ?
2.Mecidiyeköy,Şişliye bağlı bir mahalle olduğu için
3.Evet çok hoşuma gitti iyiki girmişim burayaBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ErhktnOrjinal yazı sahibi: kdristnblMERHABALAR ARKADASLAR BEN İSTANBUL ŞİŞLİDEN KADİR İNSİGNİAMI BUGÜN ALDIM UZUN ZAMANDIR BU SİTEYİ TAKİP EDİYORUM VE DAYANIŞMANIZDAN DOLAYI SİZLERİ TEBRİK EDİYOR VE ARANIZA KATILMAK İSTİYORUM...
lanet olsun geldıgın gune forumun duzenınıu bozan ınsanBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: ErhktnOrjinal yazı sahibi: kdristnblMERHABALAR ARKADASLAR BEN İSTANBUL ŞİŞLİDEN KADİR İNSİGNİAMI BUGÜN ALDIM UZUN ZAMANDIR BU SİTEYİ TAKİP EDİYORUM VE DAYANIŞMANIZDAN DOLAYI SİZLERİ TEBRİK EDİYOR VE ARANIZA KATILMAK İSTİYORUM...
lanet olsun geldıgın gune forumun duzenınıu bozan ınsan
Giris cumleside ne kadar normal insanmus gibiBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: ErhktnOrjinal yazı sahibi: kdristnblMERHABALAR ARKADASLAR BEN İSTANBUL ŞİŞLİDEN KADİR İNSİGNİAMI BUGÜN ALDIM UZUN ZAMANDIR BU SİTEYİ TAKİP EDİYORUM VE DAYANIŞMANIZDAN DOLAYI SİZLERİ TEBRİK EDİYOR VE ARANIZA KATILMAK İSTİYORUM...
lanet olsun geldıgın gune forumun duzenınıu bozan ınsan
Yürü git lan ben öyle bişi hiç bir zaman demedim
ORJİNAL F10 MSPORT
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09welcome
Kadir kardeşim sana hoşgeldin mesajı yazmamışım, yeni farkettim, bi dönem foruma girmeye zamanım, imkanım, hevesim olmuyordu, demekki o döneme denk gelmiş...
ORJİNAL F10 MSPORT
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09welcome
Kadir kardeşim sana hoşgeldin mesajı yazmamışım, yeni farkettim, bi dönem foruma girmeye zamanım, imkanım, hevesim olmuyordu, demekki o döneme denk gelmiş...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
Yorum