MERHABALAR ARKADASLAR BEN İSTANBUL ŞİŞLİDEN KADİR İNSİGNİAMI BUGÜN ALDIM UZUN ZAMANDIR BU SİTEYİ TAKİP EDİYORUM VE DAYANIŞMANIZDAN DOLAYI SİZLERİ TEBRİK EDİYOR VE ARANIZA KATILMAK İSTİYORUM...
aramiza katildin da ne oldu? yazik, tirnagi Abantta biraktin ) sonra adin cikti Tirnaksiza)
MERHABALAR ARKADASLAR BEN İSTANBUL ŞİŞLİDEN KADİR İNSİGNİAMI BUGÜN ALDIM UZUN ZAMANDIR BU SİTEYİ TAKİP EDİYORUM VE DAYANIŞMANIZDAN DOLAYI SİZLERİ TEBRİK EDİYOR VE ARANIZA KATILMAK İSTİYORUM...
Aleykümselam
Aramıza katılmak Özkan beyin dediği gibi çok kolay
Perşembe günleri Kağıthane’de Lezzet Diyarı’na gelin adresi bilmiyorsanız size tarif ederim
Ben size gazlamasını da öğretirim
[center] İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
yılmaz abi bunlar seni gazoz kapağımı zannediyorlar 1,4 falan hep takılıyorlar haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Aleykümselam
Aramıza katılmak Özkan beyin dediği gibi çok kolay
Perşembe günleri Kağıthane’de Lezzet Diyarı’na gelin adresi bilmiyorsanız size tarif ederim
Ben size gazlamasını da öğretirim
direksiyon tutma dersi alabilirmiyim sizden siz iyi tutuyomussunuz haha haha haha
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
lanet olsun geldıgın gune forumun duzenınıu bozan ınsan
lanet olsun geldıgın gune forumun duzenınıu bozan ınsan
×988588
Giris cumleside ne kadar normal insanmus gibi
Kadir Bey,
Birincisi Büyük harf kullanmayalım
İkincisi Şişlimi ? Mecidiyeköymü ?
Üçüncüsü Dayanışmamızmı hoşunuza gitti ?
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Kadir Bey,
Birincisi Büyük harf kullanmayalım
İkincisi Şişlimi ? Mecidiyeköymü ?
Üçüncüsü Dayanışmamızmı hoşunuza gitti ?
haha haha haha haha
[center] İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
Yorum