Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Önce selam sonra kelam...:)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Önce selam sonra kelam...:)

Hepinize selamlar arkadaşlar.. Foruma yeni üye oldum. Bende 2011 dizel leon vardı ve yaklaşık bir ay önce ciddi bir kaza geçirdim, araç takla attı ve sonrasında perte ayrıldı. Yaralanma falan oldu ama şükrolsun herkesin canı sağ ve iyileşti sayılır. Allah kimseye vermesin.
    Tabi ne yaşarsanız yaşayın hayat devam ediyor. Şimdi ise araba derdine düştük. Aklımda farklı alternatifler (passat, jetta, leon gibi) vardı ancak arkadaşlarla konuşurken insignia neden düşünmüyorsun senin beklentilerine hitap eden bir araç dedi bingo dedim Şimdi aranızdayım.. Olağandışı bir şey olmazsa insignia ile ve sizlerle yoluma devam etmek istiyorum.
    Tabi opel grubuna ait özellikle insignia hakkında fazla bilgim yok. 1.6 turbo düşünüyorum. 2010-2011 gibi ve donanım hakkında da fazla bilgim yok. Sizler kabaca donanım, performans ve aracın bilinen sorunları ve alırken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.. Güzel forumlar dileğiyle..

Ynt: Önce selam sonra kelam...

welcome
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

welcome
      2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

Hoşgeldiniz...

Yorum

hosgeldınız keyıflı forumlar butcenıze gore guzel bır araba alırsınız dogru bır tercıh ettınız .

Yorum

welcome
            2015 leon fr

Yorum

Aleyküm Selam hoşgeldiniz..

Yorum

Teşeküürler arkadaşlar Ama bir sorun var sanırım, 1.6 turboya lpg uyumu konusunda sıkıntı varmış. Forumu ve neti baya bir araştırdım ve sübap erimesi gibi sorun yarattığını söylüyorlar. Ancak prins ve bazı lpg markaları yağlama ile bunun çözüldüğünü iddia ediyorlar.
                Ancak araçların kilometresi az olduğu için net bir sonuç yok ortada.
                Aklımda prinsin vsı2 olan modeli var ancak o da garanti vermiyor.
                Ne yapacağım konusunda kararsızım ama bu araç da benim için ideal.
                Tabi bazı arkadaşlar bu arabaya lpg takılır mı aracın ruhuna aykırı falan diyebilir, tabi ki saygı duyarım ancak benim için lpg şart malum ekonomik şartlar bunu gerektiriyor.
                Aracı aldığımda en az 4-5 sene ve 100 binden fazla km yapacağımı düşünürsem lpg benim için şart oluyor.
                Sizden ricam bu konuda bana fikir vermeniz.. İyi forumlar

Yorum

welcome welcome
                  Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                  GIBBON

Yorum

a.s welcome

Yorum

welcome

Yorum

welcome welcome
                        [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

welcome
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

welcome
                            Lpg yerine 1.4 140 bg.düşünseniz ?
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

welcome welcome
                              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                              [center]

Yorum

İşleniyor...
                              X