ihihi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni bir Insignia sahibi olarak Herkese merhaba demek istiyorum :)
Collapse
X
-
Yeni bir Insignia sahibi olarak Herkese merhaba demek istiyorum :)
2011 2.0 CDTI COSMO SEDEFLİ SİYAH
İyi şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması yada yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak - kural' v.s demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandırEtiketler: Hiçbiri
-
Ynt: Yeni bir Insignia sahibi olarak Herkese merhaba demek istiyorum
Geçtiğimiz hafta ne zamandır satınalmak isteği Insignia sına kavuşan mutlu bir insigniateam üyesiyim
İstanbul da bilişim sektöründe faaliyet gösteren bir firmada çalışıyorum.
Övünmek gibi olmasın ama ayrıca FENERBAHÇE liyim2011 2.0 CDTI COSMO SEDEFLİ SİYAH
İyi şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması yada yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak - kural' v.s demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır
Yorum
-
Bir Trabzonspor taraftarı için bilmemeniz gayet normal beni anlayan anlamıştır
herkesi seviyoruz ayrım yok2011 2.0 CDTI COSMO SEDEFLİ SİYAH
İyi şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması yada yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak - kural' v.s demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Övünmek gibi olmasın ama ayrıca derken ????????????????????????? dknow Fenerbahçenin ekstra bir övünme nedeni var da biz mi bilmiyoruz???? muhaha muhaha
welcome welcome
ORJİNAL F10 MSPORT
Yorum
-
Doğru Trabzonspor taraftarı sizn yaptıklarınızı bilemez ve bilmemeli de ....Bizim bu şeyleri bilmemiz de düşünülemez. Bizizm kitabımızda böyle şeyler yazmaz zaten...Neyse daha dakika bir gol bir olmasın.....Genelde bu sitede bu konular hassas konular olduğu için konuşulmaz .Çünkü gereksiz gerginlik yaratır. BU nedenle takımlarımızı ekstra vurgulamzsak daha güzel olur. Yoksa bzizm de söyleyecek çok şeyimiz çıkar ÇÜNKÜ
Yorum
Yorum