Ben İstanbul'dan Umut. 29 Yaşındayım. Özel bir şirkette danışman olarak çalışıyorum. Bu foruma bir insignia sahibi olduğum ve çeşitli sorularım olduğu için katılıyorum. Şimdiden teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhaba
Collapse
X
-
Ynt: Merhaba
size bir sorum olacak
bu soruyu sordum ama cevabımı hala tam olarak alamadım
opel erdemirden 1.6 turbo insignia aldık. Araca sonradan navigasyon taktırdık. Araçta joystick yok ekran dokunmatik ve ger görüş kamerası var. Kapı kolları metalik kaplı. Aracın cosmo mu elegance mı olduğu konusunda zorluk yaşadık.Şimdiden teşkkürler
Yorum
-
muhtemelen aracınız cosmo'dur ancak, aracın model yılı nedir? ayrıca cosmo ile elegance arasındaki en ayırt edici özellik aracın farları.. farlar sarı klasik ampullü mü yoksa xenon + gündüz ledli farlar mı?*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Hoşgeldiniz...
aradaki farklar jantlar, far yıkama ve xenon farklar bir de anten.. bunlardan ayırt edilir kolaylıkla... bir de aracı anahtardan kapadığınız da aynalar otomatik kapanır.
her cosmo da joyistik yok diye biliyorum. çünkü bir yarı cosmolar var bir de full olanlar.. mesela hepsinin koltuklar der değil.. kimisi deri kumaş karışımı...
Yorum
-
ayrıca bir de farklı sorunlar var.
radyo çekmiyor tv çekmiyor cd okuyor ancak iğrenç bir menü var ve ses vermiyor. ses sistemi berbat.Menüsü berbat. usb okumuyor. zaten usb girişi torpidonun içinde ne yapabilirim?servise sorduk anten taktı(ön camın köşesine) ama birşey farketmedi.
Yorum
-
İlginç bu akdar sorunu ilk defa duyuyorum. Siz aracınızı nereden aldınız? güvendiğiniz bir yer mi? usb bildiğim kadarıyşa torpido da değil aux girişinin yanında kol dayamanın içinde olması lazım. Kapı kollarınız komple krom mu? yoksa sadece yüzeyi mi?
sizinkisi sonradan cosmo parçaları takılmış araçlardan olabilir.
Yorum
Yorum