Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhaba

Ben İstanbul'dan Umut. 29 Yaşındayım. Özel bir şirkette danışman olarak çalışıyorum. Bu foruma bir insignia sahibi olduğum ve çeşitli sorularım olduğu için katılıyorum. Şimdiden teşekkürler

Ynt: Merhaba

Aramıza hoş geldiniz.
    İyi paylaşımlar
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

welcome welcome
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Hosgeldiniz...

Yorum

size bir sorum olacak
          bu soruyu sordum ama cevabımı hala tam olarak alamadım
          opel erdemirden 1.6 turbo insignia aldık. Araca sonradan navigasyon taktırdık. Araçta joystick yok ekran dokunmatik ve ger görüş kamerası var. Kapı kolları metalik kaplı. Aracın cosmo mu elegance mı olduğu konusunda zorluk yaşadık.Şimdiden teşkkürler

Yorum

muhtemelen aracınız cosmo'dur ancak, aracın model yılı nedir? ayrıca cosmo ile elegance arasındaki en ayırt edici özellik aracın farları.. farlar sarı klasik ampullü mü yoksa xenon + gündüz ledli farlar mı?
            *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

welcome
              2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

farlar beyaz xenon

Yorum

model yılı 2011

Yorum

Hoşgeldiniz...

Yorum

Hoşgeldiniz...

aradaki farklar jantlar, far yıkama ve xenon farklar bir de anten.. bunlardan ayırt edilir kolaylıkla... bir de aracı anahtardan kapadığınız da aynalar otomatik kapanır.

her cosmo da joyistik yok diye biliyorum. çünkü bir yarı cosmolar var bir de full olanlar.. mesela hepsinin koltuklar der değil.. kimisi deri kumaş karışımı...

Yorum

welcome

Yorum

ayrıca bir de farklı sorunlar var.
                          radyo çekmiyor tv çekmiyor cd okuyor ancak iğrenç bir menü var ve ses vermiyor. ses sistemi berbat.Menüsü berbat. usb okumuyor. zaten usb girişi torpidonun içinde ne yapabilirim?servise sorduk anten taktı(ön camın köşesine) ama birşey farketmedi.

Yorum

İlginç bu akdar sorunu ilk defa duyuyorum. Siz aracınızı nereden aldınız? güvendiğiniz bir yer mi? usb bildiğim kadarıyşa torpido da değil aux girişinin yanında kol dayamanın içinde olması lazım. Kapı kollarınız komple krom mu? yoksa sadece yüzeyi mi?

sizinkisi sonradan cosmo parçaları takılmış araçlardan olabilir.

Yorum

aracı opel erdemir'den aldık
                              küçük ekran hala bagajda duruyor. Biz sonradan navigasyon taktırdık zaten.kapı kollarının yüzeyi krom bize navigasyon taktığımız için usb girişini torpidoya uzattık dediler

Yorum

İşleniyor...
                              X