Kulübü çok uzun süredir takip ediyorum. Bazı konularda faydalandığımı da söyleyebilirim. Ancak bilgisayar kullanma alışkanlığım sadece okuma yönünde olduğu için moderatörümüzün isteği ile yeni yazabildim. Faydalı pek çok bilgiyi paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.
47 yaşında, evli, 2 çocuklu, öğretim elemanıyım. Şimdilik Ankara'da ikamet ediyorum.İnsignia 180 Bg. Edition Elegance Paket 2009. İlk bakımımı geçen hafta Ankara Opis'te yaptırdım.
Neden İnsignia;
"Bir köpek kızağında en önde giden, yol gösteren köpek olmak üç nedenden ötürü iyidir. Birincisi, hep taze, üstüne basılmamış, temiz karda yürürsün. İkincisi, yeni manzarayı ilk sen görürsün. Üçüncüsü, daima bir sürü popoya bakmak zorunda kalmazsın!"
(Hunter, James C., Hizmetkar, s:56, GOA Basım Yayın, 2008, İstanbul)
Saygı ve sevgilerimle...
47 yaşında, evli, 2 çocuklu, öğretim elemanıyım. Şimdilik Ankara'da ikamet ediyorum.İnsignia 180 Bg. Edition Elegance Paket 2009. İlk bakımımı geçen hafta Ankara Opis'te yaptırdım.
Neden İnsignia;
"Bir köpek kızağında en önde giden, yol gösteren köpek olmak üç nedenden ötürü iyidir. Birincisi, hep taze, üstüne basılmamış, temiz karda yürürsün. İkincisi, yeni manzarayı ilk sen görürsün. Üçüncüsü, daima bir sürü popoya bakmak zorunda kalmazsın!"
(Hunter, James C., Hizmetkar, s:56, GOA Basım Yayın, 2008, İstanbul)
Saygı ve sevgilerimle...
Yorum