Öncelikle herkeze merhaba diyorum.Ben Ankara'dan Gökhan.Bir giyim mağazasında yöneticilik yapıyorum.Daha önceden ziyaretçi olarak takip ettiğim bu güzel foruma şimdi üyeyim.Üye olmamda ki enbüyük sebep bugün satmak üzere olduğum 2010 Honda marka aracımdan sonra İnsignia düşünmem oldu.Kısmetse araştırıyorum.
2 adet öğrenmek istediğim bir konu var.Mutlaka konusu açılmıştır yönlendirirsenizde sevinirim.
Cosmo almak istiyorum fakat Editionla farkını far ve jant haricinde nasıl anlayabilirim.Bunlar taktırılabilir şeyler sanırım.
Takip ettiğim araç İstanbulda.Olası karar vermem durumunda ürktüğüm konu tanıdığım kimsenin ve bildiğim bir yer olmamasından dolayı aracı güvenilir nereye gösterebilirim.
Bu iki konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdilik görüşme üzere
Saygılarımla Gökhan
2 adet öğrenmek istediğim bir konu var.Mutlaka konusu açılmıştır yönlendirirsenizde sevinirim.
Cosmo almak istiyorum fakat Editionla farkını far ve jant haricinde nasıl anlayabilirim.Bunlar taktırılabilir şeyler sanırım.
Takip ettiğim araç İstanbulda.Olası karar vermem durumunda ürktüğüm konu tanıdığım kimsenin ve bildiğim bir yer olmamasından dolayı aracı güvenilir nereye gösterebilirim.
Bu iki konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdilik görüşme üzere
Saygılarımla Gökhan
Yorum