Duyuru

Collapse
No announcement yet.

turbo sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• turbo sorunu

merhaba arkadaşlar, aracımı alalı 1 ay oldu ilk aldığımda gaza bastığımda adeta yerleri tırmalarcasına gidiyordu(1.4 140 hp) ancak son 7-8 gündür o atiklik yok 3500-4000 devirden sonra canlanıyo gibi, servise götürdüm , sistemi güncellediklerini ve 95 oktan benzin kullanmam gerektiğini söslediler, bu arada araç açılsın diye ben bayağı devirli kullanıyorum 3000-4000 arası,bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Ynt: turbo sorunu

welcome

Aldığınız yakıttan olma ihtimali var,farklı yerden alınca hissettiriyor performans düşmesini.Birde aşırı sıcak havalarda değişim gösterebilir..

Yorum

Siz alıştığınız için artık gitmiyor gibi geliyor ama aslında yine gidiyordur o
      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Hoş geldiniz. Ya turbo hortumu gevşemmiştir yada Eymen'in söylediği gibi alıştınız..

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoşgeldiniz
            2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

Aramıza welcome Keyifli paylaşımlar dilerim.

Ayrıca, kendinizi biraz tanıtır mısınız ?

Yorum

welcome

Yorum

Öncelikle hoşbulduk. aracımı alalı 45 gün oldu(1.4 140 hp insignia edition elegance) ,Kahramanmaraşlıyım, Passat mı İnsigniamı arasında epeyce bir gidiş geliş yaşadım. ancak vw cilerin satış ve sunumlarını beğenmediğimden opeli tercih ettim , iyiki de etmişim diyorum , bi önceki aracım 2011 avensis di, 7 ay bindim, motoru düz motor olduğundan biraz çekiş sıkıntısı yaşadım, şu an itibarı ile insigniadan oldukça memnunum .Allah ım hepimize kazasız belasız sürüşler nasip eylesin...

Yorum

welcome welcome
                    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

welcome aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın

bence de alışmaya bağlı bir durum olabilir, çünkü hemen her İnsignia kullanıcısı için bu tür anılar olmuştur keyifli sürüşler

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

bence de alışmışsınızdır aynı motor şuan banada gitmiyor gibi geliyo

araçla 2000 devirde rampa çıkıyorsanız sıkıntınız yok demektir

Yorum

welcome
                          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

İşleniyor...
                          X