Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eski Bir Opelci Olarak herkeze merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Eski Bir Opelci Olarak herkeze merhaba

Arkaslar abiler amcalar herkeze saglikli gunler.
    İlk basta sunu demek istedim 2 gunden beri formunuzdaki yorumlari takip ediyorum.
    Vede cok memlun oldum.insanlarin merakini, arizasini birturden her sorunlarini paylasacagi bi form actiginiz icin tesekurler. İlk olarak insanlarin insigniya hakkindaki gorusleri cok farkli benimde yani
    Almak icin heves atiyorum ama kararsizim.)

Ynt: Eski Bir Opelci Olarak herkeze merhaba

Hoşgeldin Fatih. İnsanların ve sizin kararsız olmanız çoğunlukla İnsignia ile ilgili yanlış bilinen veya abartılan konulardır...İnsignia zevk sahibi ve akıllı insanların binebileceği bir araç...Herkese nasip olmaz cool

Eminim forumda biraz daha vakit geçirdiğinizde kararsızlığınızdan eser kalmayacaktır...
    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

aslında iki araç arasında gidip geliyorum süper b ile insignia

Yorum

welcome bu araba alınır insigniamı hemen al

Yorum

ŞİMDİ yakıt konusunda biraz çok yakıyo deniliyo formlardada bu yazılmıs zaten

en çok alma sebebim insignayı chipleyip 1.8t leri tokatlamak ....))

Yorum

aramıza hoşgeldiniz eger cok yakıyor diyorsanız 1,4 alır chip taktırın 140 hp 175 hp kadar cıkıyor nacizane fikrim tabiiii
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

SuperB donanımlı bir araç ama işte Insignia'nın yanında tasarım oldukça geride kalıyor.İkinci bir konu da Skoda WV bünyesinde benim gözümde 3. kalite araç. Audi ve WV kalanları ona da koyuyorlar.

SuperB biraz daha orta-üst yaş kesimine hitap edebilir ama sizin gibi 21 yaşında bir genç için çok ağır bir araç ya da bana öyle geliyor.

Sonuçta ben ısınamadım ona üstüne para verseler almam.

Çok yakıyor konusuna katılamıcam.1.6T performansına göre normal yakıyor.Dizel bir araç olmadığı için ekonomi beklemek anlamsız.Normal kullanımda 10lt şehir içi çok rahat kullanırsınız.Ayrıca chip yapmanıza gerek yok.Piyasadaki çoğu 2.0 araçların performansından aşağı kalmaz stock bir 1.6T
              2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

yop aga kalp atacak chip olacak

Yorum

welcome

Yorum

hoş geldiniz insignia çok yakıyormu diyorsunuz ama profil resiminizdeki E39 kasa 520 araçtan çok daha az yaktığını söyleyebilirim.
                      bmw E39 kasa araçlar ş.içinde normal kullanımda 13lt ile 16lt arası yakıyor yani insignia'nın yanından bile geçmez.
                      benim şuan kullandığım araç insignia 1.4 yol bilgisayarındaki değer şuan 100km 6.6lt ağırlıklı olarak işim gereği ağırlıklı olarak ş.içi kullanıyorum araç daha yeni 1700km'de
                      artık hesabı siz yapın
                      2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

welcome

Yorum

Aracim e39 5.23 yakittan sikayetci oldugun icin satiyorum aga ama hiz duskunlugum var biraz
                          Diyeceksiniz ki o zaman niye super b hosuma gottigi icin

Yorum

Cok tesekkur ederim arkadaslar his bulduk

Yorum

Simdi arkadaslar bu zamana kadr bulundugum herde hep tekten arabalar yapmaya calistim rakip tanimayacak ama aile arabasi olacak dedim vede buldum insignia ama su sikintim var motora tup uymuyo sikinti cikiyor diyorlar vede rn buyuk sorunum su motor ne kadar dayana biliyo modifiyeye

Yorum

İşleniyor...
                              X