Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HERKESE SELAM ARKADASLAR ...komik olacak ama hemen bi soru sormam lazim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• HERKESE SELAM ARKADASLAR ...komik olacak ama hemen bi soru sormam lazim

arkadaslar ben bugun bitane 2,0cdti insignia aldim persembe gelecek .isallah ikici el ama .sport mu editionmu nedir cozemedim nerden anliyorsunuz kagidinada baktim tip bölumunde 0g-e yaziyor sadece .ben 10 sene 525 bindim baska hic arabada degismedim .dolayisiyal pek anlaman o yuzden yani)))

bu arada adim ozgur

frankfurtta yasiyorum

masörüm
    bazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr

Ynt: HERKESE SELAM ARKADASLAR ...komik olacak ama hemen bi soru sormam lazim

Ozgur kardesim aramza hosgeldin. Sportun en nemli farki koltukarinin spor olmasi ,amortisorlerinin sert olmasi, helezonarin kisa olmasi yere digerlerinden daa akin olmasi, pedallarinin sport olmasi, direksiyonun sport olmasi, jantlarinin sport olmasi ama artik diger onanimlar da bunu alabiliyor.bak bakalim neymis.... Bu arada yeni araban hayirli ugurlu olsun. Allah kaza bela vermesin...

Yorum

Team'e hoş geldiniz.
      Araca geldiğinzde yakından bir bakın. Eğer orta konsolda sport, tour diye düğmeler var ise demek ki flex ride şase'li bir araç almışsınız. Bu da sport paket anlamına geliyorvolaiblir koltuklar da deri ise ve alt diz desteği var ise kesin sport tur. Eğer station ise yine sport tourer diye bir anlam taşır.
      Onun dışında farar mercekli ise o zman da AFL sistemi mevcut demek ki.
      En basiti böyle açıkılanabilir. Sport mu diye sorduğunuz için bu şekilde cavap verdim.
      Almanyadaki tüm Insigniacılara selamlar.
      Utku seninle çakıştık demek ki sen daha iyi bilirsin zaten
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

almanyada paket parklı olabilir türkiyeyle ama en kısasını söyleyeyim dizellerde sport yok diye biliyorum ya cosmo yada editondur. en kolay olarak editonlar 130, cosmolar 160bg.dir iç parçalı deri döşemeyse ve elk. koltuk varsa cosmodur. mercekli far varmı birde ona bak cosmolarda standart ama bu türkiye paketlerinde almanyada nasıl tbilmiyorum welcome
        2015 leon fr

Yorum

En kolay gorulebilir fark koltukarin sport olmasi altta baldir desteginin olmasi. Pedal takiminin spor olmasi ve de direksiyonun kalinlik ve cap farki....sportdireksiyon opcye benzeyen fakat alti duz olmayan bir direksiyona sahip....bir de cosmo aracla yan yana geldiginde yere daha yakin olacak....

Yorum

oncelikle hepinize tessekkurler arkadaslar bu kadar hizli cevap alabilecegimi dusunmemistim ...arabaaya gelince o ortada sport truoer dugmeleri var zaten ona tav oldum koltuklarin ucuda uzuyor yani diz dayama dedigiz heralde deri degil bi tek .ozama demeki sport oluyor tessekkurler arkadaslar ilginiz icin forumlarda okumustum icinden dugmelerden gicirti cok geliyor hakketen biner binmez geldi ama autobahn a ciktim bi bastim hepsine bosver deirtti )))
            bazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr

Yorum

yigitihsan bey benimkide dizel 160beygir ozamn cosmo sport kirmasimi ne mercege bakmadim ama sanirim yoktu...

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun.
                Direksiyon simidinin sağ ve sol yan kısımlarına yani tuttuğunuz bölgelere bakın, derisi perfore ise yani delikli ise aracınız Sport'tur

Yorum

Güle güle kullanın Özgür Bey
                  IsnsigniaTeam Almanya kulağa hoş geliyor
                  Bizdeki aksiyonları inceleyin. O zaman belki Alamanyayı bile boş verip Türkiyeye yerleşirsiniz
                  İyi paylaşımlar.
                  Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Hoş geldiniz. Hayırlı olsun...

Yorum

Kardesim araban sportmus...Hayirli ugurlu olsun.Bir sport kullanicisi olarak dogru secimi yaptigini soyleyebilirim. (cosmocular kizmasin) bu arda tuslardan ses fakan geliyormus ya sana c serisine binmeni tavsiye ederim. Ozaman arabanin farkini anlayacaksin. Seninkinin iki katina dugmeleri her an yerinden cikacak bir c serisini tercih etmedigine cok mutlu ilacaksin. Bu arada almanyada aracina bir guzel yazilim attir. Olsun 190 bg sen o zaman gor bakalim diger arabalar senin tamponlarini nasil seyreiyor ve egsoz dumanini nasil yutuyor??????

Yorum

valla nurettin bey arabayi bular yapiyor ama beyin yok desem desem belki forumda sorun olur demiyim ..=) turklere kurban oliyim adam kulanici sorunu yaziyor sebbile birlikte nasil oldu neden oldu eline aleti versen servise gitmeden kendisi yapacak nerdese burdaki forumlari okusan gulmekten olursun o yuzden hep bizim forumlara bakiyorum...almanya forun konusundada burda gitmes bence mercedes bmw felan hastalari var genelde digerlerini pek adamdan saymiyolar kendilerince tabi...

trabzonlu kardesim yazilim derken e yazilimi ?

serdar sanirim oledi direksiyon evet son kararim sport)

Yorum

Vandetta kardesim beyine yapialack chipsel bir yazilimla arabanin beygiri aklasik 30-35 torku da bir 70-80'nm artar.onu ifade etmek istedim...

Yorum

yok usta 190 cok bu benim hatuna aldim bi yerlere yapismasin sonra )) bide izine giderken genis rahat diye yoksa bende zaten 330 cabrio var o bana yetiyor ... valla burda istedigin arabaya binersin sorun yok arabaya esas siz biniyorsunuz .o benzin fiyatila size helal olsun diyorum baska bisi demiyorum turkiyeye gittigim zama benziklikten benzin alinca kendimi acayip tokatlanmis gibi hisediyorum ..yazik bizim milete valla resmen dolandiricilik .ben burda burda benzinin ltresi su an 1,60 cent yani tr ile 3.20 yapiyor sanirim simdi orda ne kadar hatirlamiyorum ama gecen sene benzinlikte adama elli liralik koy dedim burda elli euro luk aliyorum aklim burya gitti bindim bakti m ibre yerinden oyanmamis biraz gittim indim aadama havami bbastin felan diyecektim hanim hesapladi normal felan dedi yani biraz zor oluyor adapte olmasi ))))

Yorum

Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar ve keyifli Sürüşler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X