Bende 1.4 T ile Antalya'dan aranıza katıldım. Zaten uzun süredir forumu takip ederek araç hakkında bilgi alıyordum aracı da alınca üye olma zamanı geldi diyerek işlemi tamamladım. Matematik öğretmeniyim umarım forumda sizler sayesinde araç hakkında daha detaylı bilgilere sahip olacağım. Herkese kazasız belasız günler dilerim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhaba Arkadaşlar
Collapse
X
-
Ynt: Merhaba Arkadaşlar
Orjinal yazı sahibi: 07uzmanBende 1.4 T ile Antalya'dan aranıza katıldım. Zaten uzun süredir forumu takip ederek araç hakkında bilgi alıyordum aracı da alınca üye olma zamanı geldi diyerek işlemi tamamladım. Matematik öğretmeniyim umarım forumda sizler sayesinde araç hakkında daha detaylı bilgilere sahip olacağım. Herkese kazasız belasız günler dilerim.2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
-
Ynt: Merhaba Arkadaşlar
welcome welcome[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
Yorum