İlker kardesim aramiza welcome welcome.
Seni anizda gormekten buyuk mutluluk duyduk ve duyacagiz. Bundan sonraki bulusmalarda gorusmek uzere. Saygilar sevgiler
Değerli forum üyeleri, merhabalar. Üye olmamama rağmen uzun bir süredir takip ettiğim bu foruma, en son Eskişehir buluşmasına katıldıktan sonra artık üye olmanın zamanının geldiğini düşündüm
Adım İlker Topuz. Bilgisayar mühendisiyim. Eskişehir de Shark ın arkadaşı olarak buluşmada yer almıştım cool. İnsignia sahibi değilim ama Vectra GTS im var. Sonuçta bende opelliyim . Bu güzel topluluğu yaratanlara ve sürekli güncel olmasında katkıda bulunan bütün abilerim ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum rolleyes
İlker'ciğim welcome tekrar, seni burda aramızda görmek harika. obaa
İlker gerçek bir otomobil sewer ve Insignia AŞIĞI. banada Insignia araştırmalarımda çok yardımcı olmuştur, onun destekleri ile gittik istanbuldan ORCA'mizi almıştık.
Keyfili Formumlar
ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp
İlker kardesim aramiza welcome welcome.
Seni anizda gormekten buyuk mutluluk duyduk ve duyacagiz. Bundan sonraki bulusmalarda gorusmek uzere. Saygilar sevgiler
Hoşbulduk Utku abi . Bende bu güzel topluluk içinde bulunmaktan çok mutluyum urock. Bundan sonraki buluşmaları elimden geldiğince katılacağım oleyy. Gerçekten Eskişehir de çok güzel 2 gün geçirip, çok kaliteli arkadaşlarla tanışma imkanı buldum . Bütün arkadaşlarıma hoşbulduk diyor, saygılarımı sevgilerimi iletiyorum rolleyes
Değerli forum üyeleri, merhabalar. Üye olmamama rağmen uzun bir süredir takip ettiğim bu foruma, en son Eskişehir buluşmasına katıldıktan sonra artık üye olmanın zamanının geldiğini düşündüm
Adım İlker Topuz. Bilgisayar mühendisiyim. Eskişehir de Shark ın arkadaşı olarak buluşmada yer almıştım cool. İnsignia sahibi değilim ama Vectra GTS im var. Sonuçta bende opelliyim . Bu güzel topluluğu yaratanlara ve sürekli güncel olmasında katkıda bulunan bütün abilerim ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum rolleyes
İlker'ciğim welcome tekrar, seni burda aramızda görmek harika. obaa
İlker gerçek bir otomobil sewer ve Insignia AŞIĞI. banada Insignia araştırmalarımda çok yardımcı olmuştur, onun destekleri ile gittik istanbuldan ORCA'mizi almıştık.
Keyfili Formumlar
Hoşbulduk Hassan abi oleyy.
ORCA' yı bulana kadar neredeyse ilanlardaki bütün Insignia ları talan ettik ama bu işler gerçekten kısmet işi, ilanda senin canavarı görür görmez arabaya vurulduk resmen . Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana abi . Allah hepimize araçlarımızı kazasız, belasız, iyi günlerde kullanmak nasip etsin
Yorum