Merhaba arkadaşlar, 2008 Model Toyota Corolla comfort kullanmaktaydım bu aracı sıfır aldım. Satmak durumunda kalınca ayağımın altında bir araba olsun diye opel corsa c'mon 2010 model satın aldım. Amacım ikinci elde değer kaybetmeyecek bir arabaydı. Opeli marka güvenirliği yüksek olduğundan tercih ettim. Ne yalan söyliyeyim şaşırdım. Ama corsayı ayağımı yerden kessin diye aldığımı söylemiştim. Sedan araba hayalimden hiçbir zaman vazgeçmeyi düşünmedim. Corsa dan memnun kalınca İnsigniayı takip etmeye başladım. Opel Onatça Adana'da satış müdürü benim insignia tutkumu görünce gel bir deneme sürüşü yap diye ısrar etmesi deyimi yerindeyse benim için dönüm noktası oldu. Bu yılın başında 1.4 Turbo düşük yakıt tüketimli modeli de piyasaya sürülünce ben insignia ile yatıp kalkmaya başladım. Henüz insigniami almadım ama şunu açıkça söyliyebilirim kimse beni insigniadan vazgeçiremez. Bu fiyata bu denli donanımlı bir araç başka hiç bir markada yok. Forumdaki arkadaşların yazdıkları bilgi ve tecrübemin artmasına vesile oluyor. Aydınlatıcı ve yardımsever olduğunuz için tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
TANIŞMA
Collapse
X
-
Ynt: TANIŞMA
welcome hayalinize kavuşmanız dileğiyle...
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Ynt: TANIŞMA
Hoşgeldiniz
Adanadan gelenlerin olması beni baya sevindiriyor.
Dün de bir tane opc tamponlu gördüm yetişebilseydim siteye davet edecektim baya bir koştum ama nafile görmedi beniSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
Yorum