Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba adım Orkun MEMEOĞLU, bende aranıza yeni katıldım:)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Merhaba adım Orkun MEMEOĞLU, bende aranıza yeni katıldım

-

Yorum

welcome welcome
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orkun kardeşim bu arabadan aldığın keyifle başka arabaları düşünmeyeceksin bile kardeşim ...Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: orkinyos
          Allah sizden razı olsun Utku Bey tek sizin mesajınızla bile aklımdaki bütün soru işaretleri kalkmış oldu. Dediğiniz çok doğru. Bu arabaya 50-55 bin tl vericem 11 lt yakıcam ama bunun keyfini sürücem, diğer taraftan aman ucuz olsun diye az yaksın diye gidip 35 bin tl ye 308 pejo alıp hayal kırıklığı yaratıcam. Eğer keyif istiyorsam ayda 1000 km yapacaksam 800 yapar markete de yürüyerek giderim
          Bu arada bende 99 model 3,28İ BMW vardı. Onunla şehir içi 8-9 lt yakıyordum O da 193 beygirdi ve beygir gücünden dolayı çok yakmıyor ve araç çok rahat gidiyordu. Onu 2 sene önce ihtiyaçtan dolayı satmıştım, Bu da aynı yakar bende heralde. Ben çok sert kullanmıyorum, zaten 9 lt yerine 11 lt yaksın napim, 300 yerine 350 tl vareyim ayda, 3 menü hamburger alıyoruz 40 tl para veriyoruz, nereye vermiyoruz ki)
          Ne demek Orkun kardeşim.....Sen de bizm gibi mutlu ol yeter......
          tekrar cok teşekkür ederim. eskiden BMW hastasıydım ama son 1-2 aydır resmen BMW'den soğuyup Insignisa cosmo hastası oldum. İnşallah bulduğum aracı kaçırmam, 17,05 e kadar durursa bulduğum arac hemen onu alıcam. Tekrar teşekkürler..
          orkun
          Ne demek oRkun kardeşim....Sen de bizm gbi mutlu ol yeter

Yorum

Çok teşekkür ederim. Allah hepimize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, Hemen hemen hepimizin ailesi, çocuğu annesi babası var, mümkün olduğu kadar geç ölelim,Öleceksekte trafik gibi saçma bir sebepten dolayı ölmeyelim
            BMW konusuna gelince, bende de 99 model 3,28İ vardı. Yeni kasaları hiç kullanmadım bilmiyorum ama benim kasa yolda çok iyi oturuyordu fakat 230 gibi gaz kesiyordu daha üstüne çıkamadım. İlk aldığımda ön takımlar kötüydü, 160 ı bile gördüğümde şerit değiştiriyordum neredeyse ama herşeyini yaptırdım sonrasında mükemmel oldu, otobanda çorluya gidip gelirken 200ün altına düşmüyordum ve yol tutusuda mükemmeldi. Özledim aracımı ama insigniayı tanıdıktan sonrada BMW'den soğudum Yeni 3 kasa BMW'ler bana daha basitleştirilmiş ve yapmacık geliyor. Yani normal düz bir araçmış gibi geliyor ama dediğim gibi hiç kullanmadım.

Yorum

welcome

Utku bey çok güzel yazmış.Ben geçen yaşadığım birşeyi söylemek istiyorum bu aracın en beğendiğim tarafı gaza dokunduğun an anında tepki veriyor.İzmir otobanında 140km ile giderken arkamdan gelen Passat baya bir uzakta idi sellektör yaptı.Bir an içimden ordan uzaklaşmak geldi ve gaza bir dokundum ibre kısa sürede 200km ve passatı bir daha göremedim.Bu arabayla hayalet gibisiniz bir var bir yoksun... haha haha haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: orkinyos
                Allah sizden razı olsun Utku Bey tek sizin mesajınızla bile aklımdaki bütün soru işaretleri kalkmış oldu. Dediğiniz çok doğru. Bu arabaya 50-55 bin tl vericem 11 lt yakıcam ama bunun keyfini sürücem, diğer taraftan aman ucuz olsun diye az yaksın diye gidip 35 bin tl ye 308 pejo alıp hayal kırıklığı yaratıcam. Eğer keyif istiyorsam ayda 1000 km yapacaksam 800 yapar markete de yürüyerek giderim
                Bu arada bende 99 model 3,28İ BMW vardı. Onunla şehir içi 8-9 lt yakıyordum O da 193 beygirdi ve beygir gücünden dolayı çok yakmıyor ve araç çok rahat gidiyordu. Onu 2 sene önce ihtiyaçtan dolayı satmıştım, Bu da aynı yakar bende heralde. Ben çok sert kullanmıyorum, zaten 9 lt yerine 11 lt yaksın napim, 300 yerine 350 tl vareyim ayda, 3 menü hamburger alıyoruz 40 tl para veriyoruz, nereye vermiyoruz ki)
                tekrar cok teşekkür ederim. eskiden BMW hastasıydım ama son 1-2 aydır resmen BMW'den soğuyup Insignisa cosmo hastası oldum. İnşallah bulduğum aracı kaçırmam, 17,05 e kadar durursa bulduğum arac hemen onu alıcam. Tekrar teşekkürler..
                orkun
                valla arkadaşım bmw ile ş.içi 8-9 litre demişsin ama sizin ş.içi dediğiniz yerde herhalde en düşük 4. vites gidiyorsunuz çünkü 3.20 i ile ben ş.içinde 16-17 litre yakıyordum ortalama 12 litre civarıydı. sizin demenize göre ş.içi 8-9 litre ş.dışı kaç yakıyordu merak ettim. zaten 3.28 i fabrika verileri ş.içi 7.1 ile 1ş.dışı 15.3 arasında.biraz iyimser yazmışsınız gibi geldi bana yanlış anlamayın
                2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

bende 3,28İ vardı, her yıl güneye tatile gider gelirdim ve dolaşa dolaşa giderdim. Bodrum'a kadar 6- 6,5 litre, sonrasında marmaristeki dağları tepeleri çıkıp inerken 7 lt'yi biraz geçiyordu ama dönüş yolunda yine 6,5 - 7 lt lerde bırakıyordum. Bu uzun yol. Şehir içi dediğim yerde ben beylikdüzünde oturuyorum. Buralarda ve selimpaşa silivri yada b. çekmeceye gider gelirdim sürekli, ben 8-9 lt'yi geçirdiğimi hiç hatırlamıyorum. Ama birde şu var, aracı hiç sert kullanmam. Tabiiki her viteste deviri dibe dayasam bundada görürdüm mutlaka 13-15 lt leri diye düşünüyorum. Çok nadirdir agrasif kullandığım zamanlar, ancak birileriyle kapışacaksam E-5'te o zamanları basardım) Şimdi ise cosmo için sabırsızlanıyorum. Eğerki cuma gününe kadar aracı kaçırmazsam çok iyi bir cosmo almış olacağım Sizlerle paylaşırım..

Yorum

welcome

Aramıza hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar.
                    Seçiminiz çok doğru, sitemizde biraz gezinti yaparsanız herkesin ne kadar mutlu ve aracına bağlı olduğunu hissedersiniz. Sizde bu fırsatı yakalamış şanslılardan birisiniz, doğru değerlendireceğinizden eminim...

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

İşleniyor...
                    X