Ynt: Merhaba adım Orkun MEMEOĞLU, bende aranıza yeni katıldım
Hepinize çok çok teşekkür ederim.
Ben 1,6 180 T cosmo fakat içi en dolu olan ( Nav + sunroof + 3 kullanım amaçlı ) araştırıyordum 1-2 aydır, 1 tane buldum hemde siyah, muhtemelen o aracı alıcam 1 haftaya kadar satılmazsa ama dün abim kafamı ayarttı. O da araştırma yapmış, bu insigniaların yakıtından dolayı herkez elinden çıkartıyormuş ve çok arıza çıkartan bir araçmış diye. Yani açıkçası Insignia almamı istemiyor. Bende bu araca aşık oldum resmen. Normalde BMW kullanıcısıyım ve hep derdimki BMW'den başka bir araca binmem ve olursa hep BMW olsun derdim. Ama Insignia'yı tanıdıktan sonra ( özellikle cosmo ve içi full olanları ) resmen BMW'den soğudum.
Size sormak isterim, bu aracın avantajı çok ama dez avantajları nelerdir? mesela yakıt vs.. bana biraz yardımcı olabilirmisiniz bu konuda?
herkeze selamlar..
orkun
Orkun kardesim aramiza hosgeldin. Sen de Turkiyede çok hizli yayilan ve cogu zaman dogruluk payi olmayan kotu sehir efsenelrinden birinin magduru olmusssun. Bu arabayi kotuleyerek bundan nemalanmak istyen ve cok ciddi kazanclar saglayan cok ciddi sayida bir kitle var. Oncelikle bu arac 1.6 lt ve 180 bglik bir arac olarak hic fazla yakimiyor. Bu araba ile sehir icinde 9 ltleri yaklayan dostlarimiz var, burda nuans 180 bg olmasi yani istersn bun tekrar tekrar vurgulyayim istersen yani cok ciddi basarsan ki bu arabada o potanisyel hat safhada var. Bu ortalamayi 11 12 lt ye cekebilirsin. Ancak piyadaki burcok d sinifi aracta bu potansiyel olmadigi halde bu degerleri zaten goruyorsun. Yani bu arac sana secenekler sunuyor sen seciyorsun. Ayrica burdaki en onemli nuans su bu donanima sahip bir 122 lik passata hem de daha tipsiz ve gucsuz arabaya 80000 lira vceksin 1 lt daha az yaktirayim diye ugrasacaksin. Ayrica da araca bassan da gitmeyecek. Arada var 20000 lira bassan da gitmiyor tip desen insigniani tamponuna bile gelemez....EEEEEEE neymis belki 1 lt dha aza yakacakmis yani sen 20000 lirayi cikarmak icin 1000000 km yol git muhaha muhaha muhaha muhaha
Kardesim hic tereddeut etmeden abini de dinlemeden gonul rahatligiyla dunyanin en sorunsuz arabasi odulu de dahil 100e yakin odul almis ve piyasanin en şık ve guclu aralarindan biri alinir ,abin de yanina alinir ve bir kisa bir uzun mesafe yapilarak herkese dersi verilir....Yeni araban hayirli ugurulu olsun muhaha muhaha yourock hiho obaa oleyy urock
Allah sizden razı olsun Utku Bey tek sizin mesajınızla bile aklımdaki bütün soru işaretleri kalkmış oldu. Dediğiniz çok doğru. Bu arabaya 50-55 bin tl vericem 11 lt yakıcam ama bunun keyfini sürücem, diğer taraftan aman ucuz olsun diye az yaksın diye gidip 35 bin tl ye 308 pejo alıp hayal kırıklığı yaratıcam. Eğer keyif istiyorsam ayda 1000 km yapacaksam 800 yapar markete de yürüyerek giderim
Bu arada bende 99 model 3,28İ BMW vardı. Onunla şehir içi 8-9 lt yakıyordum O da 193 beygirdi ve beygir gücünden dolayı çok yakmıyor ve araç çok rahat gidiyordu. Onu 2 sene önce ihtiyaçtan dolayı satmıştım, Bu da aynı yakar bende heralde. Ben çok sert kullanmıyorum, zaten 9 lt yerine 11 lt yaksın napim, 300 yerine 350 tl vareyim ayda, 3 menü hamburger alıyoruz 40 tl para veriyoruz, nereye vermiyoruz ki)
tekrar cok teşekkür ederim. eskiden BMW hastasıydım ama son 1-2 aydır resmen BMW'den soğuyup Insignisa cosmo hastası oldum. İnşallah bulduğum aracı kaçırmam, 17,05 e kadar durursa bulduğum arac hemen onu alıcam. Tekrar teşekkürler..
orkun
Yorum