İyi günler 2008 ford focus dızel bı aracım var bunu verıp ustune bır mıktar para ekleyıp ınsıgnia almayı dusunuyorum ama bu lpg konusunda muammadayım sızce en uyumlu ve en ıyıs hangısı... yaklasık 46 bın tl civarında bır arac dusunuyoru m sızce ınsıgnia nasıl bır secim...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
slm arkadaslar ben İlyas İzmir den aranıza yeni katıldım bazı sorularım olack...
Collapse
X
-
Ynt: SLM ARKADASLAR ARANIZA YENI KATILDIM BAZI SORULARIM OLACAK CEVAPLARSANZ SEVİNİRM
welcome
Keyifli Paylaşımlar
Lpg olayı sorunlu forumdaki konuları okumanızı öneririm
Birde Büyük harfle yazmak bağırmak manasında anlaşılıyor küçük harf kullanırsanız sevinirim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Ynt: SLM ARKADASLAR ARANIZA YENI KATILDIM BAZI SORULARIM OLACAK CEVAPLARSANZ SEVİNİRM
değerli kardeşim welcome , izmirdesin, ben de izmirdeyim arabam lpg'li, sen inşallah hayırlısıyla al arabanı, ben de sana lpg konusunda yardımcı olacağım hiç dert etme , en kısa zamanda aramızda insignia ile seni görmek isteriz
Yorum
-
Ynt: slm arkadaslar ben İlyas İzmir den aranıza yeni katıldım bazı sorularım olack...
tesekkur ederım ınsallah uygun bı arac bulursam alacam bakalım hayırlısı suan arastırıyorum onumde bellı bır sure daha var arastırmak ıcın http://www.araba.com/5099963/Opel-In...ition-Elegance bu aracı bı ıncelermısınız sızce nasıl fıyat acısından ben aracı verıp uste para verecem....OPEL INSIGNIA 1.6 T Cosmo 180hp
Yorum
-
Ynt: slm arkadaslar ben İlyas İzmir den aranıza yeni katıldım bazı sorularım olack...
sevgili police 1.4 turbo modelinede göz atmanı öneririm hem lpg problemin kalmaz zaten az yakan bir araç performansıda seni tatmin edecektir...ayrıca start stop ve 6. vites secenegıde aracı oldukça rahatlatıyor...bu arada bende izmirdenim
Yorum
-
bencede ilandaki araç fiyat yönünden gayet ekonomik.açıkcası bukadar düşük paralara nasıol oluyorda satıyorlar bu araçları hala anlamış değilim.eğer söylendiği gibi sıkıntısız bir araç ise alın pişman olmazsınız.ama lpg konusunda bence fazla araştırmadan prins taktırın.çok fazla yorumlara bakarsanız kafanızda kuşku oluşuyor.acaba taksam mı falan derken araçtan soğuyorsunuz.tabi eğer bu aracı illa lpg ile sürmek istiyorsanız.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
welcome obaa welcome
Lpg olayını sıvı püskürtme sistemi(Prins)
gelmeden taktırmayı düşünmeyin derim..2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
aramıza hoşgeldinizHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum