Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TANIŞMA

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• TANIŞMA

arkadaşlar hekese merhaba demek istiyorum sitedeki arkadaşların bir kısmıyla tanışmış olabiliriz
    bu yüzden kıssaca kendimden bahsedeceğim
    opis opel -chevrolet servis müdürüyüm
    forumu bir süredir takip ediyorum gerçekten güzel ve saygılı
    benimde sizlere bir faydam ve yardımcı olabileceğim bir şeyler olması durumunda memnuniyetle her zaman yanınızdayız
    herkese selamlar ve teşekürler

ufuk yavuz
    opis a.ş
    servis müd.

Ynt: TANIŞMA

welcome tşk..
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

welcome Ufuk bey... Sizin gibi ilgili servis müdürleri görmek gerçekten memnun edici...

Yorum

welcome
        OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE

34 GK 1225

Yorum

hoş geldiniz ufuk bey... opel adına yetkili birini aramızda görmek sevindirici...
          F30 Sport+

Yorum

Ufuk Bey hoşgeldiniz.

welcome

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoş Geldiniz..

Yorum

hosgeldiniz ,nerede tam olarak opis

Yorum

Hoş Geldiniz Ufuk bey.
                    Uye olmanız ile birlikte Club'ümüzün son halini alması için az kaldı.
                    Yani her iki taraf müşteri ve servis el ele. . . !!!
                    Zaten otomobilin hayranı olmak için sizlerin desteği şart.
                    Hani bir aracı tarif ederken şöyle denilir . "Biz sadece araç satmıyoruz. Biz yaşam tarzı da sunuyoruz" diye.
                    Bu da böyle oluyor. Üretici ve Bayi, Serivs ve Insignia sahipleri ve severleri ile birlikte.
                    Bir de GM den bize atanmış bir sorumlu olsa gerçekten daha güçlü bir marka değeri oluşturalacak.
                    Tekrar hoş geldiniz. Sizin de bizden istekleriniz olursa çekinmeden iletin. Nice güzel organizasyonlara.

Not. Bu arada Opel Ataköyden de Doğan bey, Servis müdü olarak Clube katılıyor.

Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Hoşgeldiniz, Ufuk Bey, welcome

Ben Insignia'mı (ve eski araçlarımı) Opis'ten aldığım için aslında tanışıyoruz, OPİS'in sattığı ilk Insignia'yı almıştım. Eski aracım olan Vectra ile de ilgilenmeniz, satış ve teknik servisteki desteğiniz, beni her zaman memnum etmiştir. Keyifli sohbetler ve paylaşımlar...

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Benimde dar vakit far ayarımı yapmışlardı .
                        Konu ile ilgilide servisler konusunda yazı yazmıştım...
                        InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
                        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

İşleniyor...
                        X