Merhaba arkadaşlar aranıza bugun itibarı ile katılmış bulunuyorum, bir kaç gün önce kağıthane sadabat parkının yakınında bir kafede toplantınız vardı sanıyorum o sırada aracımla gecerken bir arkadaş ile konustum sitenin adresini verdi o vesile ile kaydımı yaptım, ben kağıthanede sadabat sitesinde oturuyorum yaşım 33 tekstil işi ile ugrasıyorum , yaklasık 1 ay önce bir insignia sahibi oldum 2011 2.0 cdti 130hp burada insallah yeni arkadaşlar ile tanısıp sosyal ortamlarda bulusmak isterim tekrar hepinize merhaba
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhaba arkadaşlar
Collapse
X
-
Ynt: Merhaba arkadaşlar
Orjinal yazı sahibi: yiğit78Merhaba arkadaşlar aranıza bugun itibarı ile katılmış bulunuyorum, bir kaç gün önce kağıthane sadabat parkının yakınında bir kafede toplantınız vardı sanıyorum o sırada aracımla gecerken bir arkadaş ile konustum sitenin adresini verdi o vesile ile kaydımı yaptım, ben kağıthanede sadabat sitesinde oturuyorum yaşım 33 tekstil işi ile ugrasıyorum , yaklasık 1 ay önce bir insignia sahibi oldum 2011 2.0 cdti 130hp burada insallah yeni arkadaşlar ile tanısıp sosyal ortamlarda bulusmak isterim tekrar hepinize merhaba
hoşgeldiniz yiğit bey, tesadüf orda bizi görmeniz ve bu sayede forumumuza üye olmanız çok güzel, buluşmalarada bekleriz artık....
Yorum
-
Ynt: Merhaba arkadaşlar
welcome welcome
Yiğit bey dünya ne kadar küçük İnsigniaya sahip olalı çok fazla olmamasına rağmen buluşmamıza denk gelmeniz çok güzel bir tesadüf, sizin durup fatih beyle konuşmaya başladığınızda bizim üyelerden biri geç mi kaldı acaba diye düşünürken, Fatih bey durumu anlattı sonrasında. Hayırlı olsun diyelim ve keyifli forumlar. Bundan sonraki buluşmalarımızda aramızda görmek isteriz.[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
Yorum