Duyuru

Collapse
No announcement yet.

atesalpagu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• atesalpagu

selam.ben yeni üyeyim.1 ay oldu insignia alalı,1.6 180 bhp cosmo..

Ynt: atesalpagu

Hoşgeldiniz, isim ve yaş nedir? ona göre hitap edelim keyifli vakit geçirmenizi dilerim.
    InsigniaTEAM

Yorum

hoş geldiniz
      F30 Sport+

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Merhaba Hoşgeldiniz.
          Opel insignia Clube'te Güzel paylaşımlar dileriz.
          Biraz daha kendinizi tanıtır mısınız. Yaş, meslek eğitim durumu, Oturduğunuz il. Profil bilgilerinizi de tamamlar mısnız.
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

welcome
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

selam.ben çağrı,doktorum,osmaniye ilinin düziçi ilçesinde yaşıyorum..yaşım 36,evliyim,2 çocuğum var..yarışmada sandım kendimi kaptırdım birden))insigniayı yeni aldım 1 ay oldu.1.6 cosmo,180bhp..navigasyonsuz aldım,hata yaptım sanırım..şimdide taktırmak istiyorum ama hep yan sanayi korkutuyor beni..bu sonradan taktıracaklarımızda el freni yanında buton varmı?sanırım ona turn push deniliyor,emin değilim ama..hiç opel kullanmamıştım,vw golf 2006 vardı bende..ama opelde çok iiymiş..sevgiler hepinize....

Yorum

adaşız demek ihihi DVD800 navigasyon alıp almamanın önemi yakında anlaşılacak, forumdan birkaç kişi bu ürünleri araştırıyor.
                InsigniaTEAM

Yorum

orjinal iyidir

Yorum

Hoşgeldiniz, keyifli sürüşler ve paylaşımlar..

Navigasyon konusunda sitemizi takip ederseniz faydalanacağınız gelişmeler olacağını umuyorum. İlgili konu başlığında detaylı araştırma ve takip yapılıyor. Belki club olarak toplu ve ekonomik çözümler de olabilir. Aracınızı kazasız belasız ve cezasız kullanmanız dileğiyle..

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

İşleniyor...
                    X