selam.ben yeni üyeyim.1 ay oldu insignia alalı,1.6 180 bhp cosmo..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
atesalpagu
Collapse
X
-
Ynt: atesalpagu
Merhaba Hoşgeldiniz.
Opel insignia Clube'te Güzel paylaşımlar dileriz.
Biraz daha kendinizi tanıtır mısınız. Yaş, meslek eğitim durumu, Oturduğunuz il. Profil bilgilerinizi de tamamlar mısnız.Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
selam.ben çağrı,doktorum,osmaniye ilinin düziçi ilçesinde yaşıyorum..yaşım 36,evliyim,2 çocuğum var..yarışmada sandım kendimi kaptırdım birden))insigniayı yeni aldım 1 ay oldu.1.6 cosmo,180bhp..navigasyonsuz aldım,hata yaptım sanırım..şimdide taktırmak istiyorum ama hep yan sanayi korkutuyor beni..bu sonradan taktıracaklarımızda el freni yanında buton varmı?sanırım ona turn push deniliyor,emin değilim ama..hiç opel kullanmamıştım,vw golf 2006 vardı bende..ama opelde çok iiymiş..sevgiler hepinize....
Yorum
-
Hoşgeldiniz, keyifli sürüşler ve paylaşımlar..
Navigasyon konusunda sitemizi takip ederseniz faydalanacağınız gelişmeler olacağını umuyorum. İlgili konu başlığında detaylı araştırma ve takip yapılıyor. Belki club olarak toplu ve ekonomik çözümler de olabilir. Aracınızı kazasız belasız ve cezasız kullanmanız dileğiyle..
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Yorum
Yorum