bu kazalı olan insignia önceki sahibide hatta daha önceki sahibide üyeydi hatta gecen insignia üyeleriyle geziyorduk güneslide gördük sizi, hayırlı olsun güle güle kullanın(ön tampon eki alırsanız daha güzel olur eski fotoğraflarında vardı zaten bulabilrsem koyarım)
Benden bahsediyorsanız, ben Aksaray'danım. hala insigniamı kullanıyorum. Yakıt parası hariç herşeyi çok güzel, bu paraya bu donanım ve performans çok iyi bence.
Hoş bulduk arkadaşlar evet araç kazalı doğru ön tampon,kaput sol çamurluk ve sol kapılar boyanmış ama pert değil
Şu an oldukça sorunsuz açıkçası ben memnunum servise expertize götürdük herhangi ciddi bir durum söz konusu değl..
bu arada aracın ilk sahibini tanımıyorum,tanımak isterdim ben afyonda bir arkadaştan aldım..
İnsignia Cosmo 1.6 T 180 Hp Şimşek Gri,DVD800-Afl,Flexride-İnfinity Ses Sistemi,Piano Black,Sunroof,Spor Yay..Sport Edition.
bu kazalı olan insignia önceki sahibide hatta daha önceki sahibide üyeydi hatta gecen insignia üyeleriyle geziyorduk güneslide gördük sizi, hayırlı olsun güle güle kullanın(ön tampon eki alırsanız daha güzel olur eski fotoğraflarında vardı zaten bulabilrsem koyarım)
Yorum