Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhaba

Merhaba arkadaşlar güzel bir forum
    Ben İstanbuldan Emre
    Bende de 2009 Cosmo 1.6 T İnsignia var.Full Paket.
    İnsignia Cosmo 1.6 T 180 Hp Şimşek Gri,DVD800-Afl,Flexride-İnfinity Ses Sistemi,Piano Black,Sunroof,Spor Yay..Sport Edition.

Ynt: Merhaba

welcome
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

bu kazalı olan insignia önceki sahibide hatta daha önceki sahibide üyeydi hatta gecen insignia üyeleriyle geziyorduk güneslide gördük sizi, hayırlı olsun güle güle kullanın(ön tampon eki alırsanız daha güzel olur eski fotoğraflarında vardı zaten bulabilrsem koyarım)

Yorum

Hoşgeldiniz, bende Mert'in dediğini diyecektim kaliper renginden ve yanda marşpiyel olup ön tamponda birşey olmamasından anladım
        InsigniaTEAM

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

evet memphisto idi galiba samsunda kazalıydı bu airbagleri fln açmıştı.
            [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Benden bahsediyorsanız, ben Aksaray'danım. hala insigniamı kullanıyorum. Yakıt parası hariç herşeyi çok güzel, bu paraya bu donanım ve performans çok iyi bence.
              1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Yorum

alala SAMSUNDAKİ kazalı araç diilmiydi ozaman bu
                [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

macitosim di heralde modifiyeli kaç el değiştirdi bu araba ya sislerde karartılmış bu arada
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

haha s2000 ler gibi oldu bu renkte s2k da sarı gördünmü herkez pert derdi , bu rengi görünce pert diyor herkez

Yorum

ama gerçekten benziyor ya aynalarda siyah kaplama mesela
                      InsigniaTEAM

Yorum

Hoşgeldiniz.
                        Kazasız, belasız ve cezasız sürüşler.
                        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

bence o kazalı olduğu belli zaten tampon tam oturmamıs gibi duruyor neyse bizi ilgilendirmez ama o araba

Yorum

Hoş bulduk arkadaşlar evet araç kazalı doğru ön tampon,kaput sol çamurluk ve sol kapılar boyanmış ama pert değil
                            Şu an oldukça sorunsuz açıkçası ben memnunum servise expertize götürdük herhangi ciddi bir durum söz konusu değl..
                            bu arada aracın ilk sahibini tanımıyorum,tanımak isterdim ben afyonda bir arkadaştan aldım..
                            İnsignia Cosmo 1.6 T 180 Hp Şimşek Gri,DVD800-Afl,Flexride-İnfinity Ses Sistemi,Piano Black,Sunroof,Spor Yay..Sport Edition.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
                              bu kazalı olan insignia önceki sahibide hatta daha önceki sahibide üyeydi hatta gecen insignia üyeleriyle geziyorduk güneslide gördük sizi, hayırlı olsun güle güle kullanın(ön tampon eki alırsanız daha güzel olur eski fotoğraflarında vardı zaten bulabilrsem koyarım)
                              Teşekkür ederim Mertk bende sefaköyde oturuyorum güneşlide gördüğünüz doğrudur.

Yorum

İşleniyor...
                              X