Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankaradan selamlar :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ankaradan selamlar

220 hp vermisti. Ancak lastiklerden ve de muhtemelen sprint boosterdan surekli patinajda kaldim....o sirada gtc uzadi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      220 hp vermisti. Ancak lastiklerden ve de muhtemelen sprint boosterdan surekli patinajda kaldim....o sirada gtc uzadi
      Deneme şansınız olursa 3.vites 80 den sonra bir deneyin bakalım ne olacak...

Yorum

Dur ben lastiklerimi bir alayim da ondan sonra..... Yanliz arada 300 kg civarinda fark da var.....

Yorum

Hoşgeldiniz..
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

welcome

Yorum

welcome
              2015 leon fr

Yorum

utku abi olmadı ben necatinin arabaya bınerım agırlık olarak 120 kg farkı kapatırız olmadı

Yorum

0 dan kaça kadar hızlandınız utku benim araç 250 bg ken kolay kolay patiye kalmıyor 3 te ,,kalsada kısa bir an 1 sn gibi sen üçte ne kadar pati çektirebilirsinki araca birde ankarada çık birde dynoya zamanında ben 223 bg çıktığım zamanlarda başka dynolarda 205 ve 202 bg çıkmıştı erhanda 238 bg çıkmıştı paşaoğlundada ölçtürdük 227 bg çıktı yani barborosun dynosu bir on bg fazla ölçmüştü erhanınkini seninkide bir on onbeş bg eksik çıkacağı garanti 205 210 bg den fazlasını üretmiyor aracın bence yoksa geçilmezdin gtc ye patiyede kalsan yakalardın

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

welcome

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                      0 dan kaça kadar hızlandınız utku benim araç 250 bg ken kolay kolay patiye kalmıyor 3 te ,,kalsada kısa bir an 1 sn gibi sen üçte ne kadar pati çektirebilirsinki araca birde ankarada çık birde dynoya zamanında ben 223 bg çıktığım zamanlarda başka dynolarda 205 ve 202 bg çıkmıştı erhanda 238 bg çıkmıştı paşaoğlundada ölçtürdük 227 bg çıktı yani barborosun dynosu bir on bg fazla ölçmüştü erhanınkini seninkide bir on onbeş bg eksik çıkacağı garanti 205 210 bg den fazlasını üretmiyor aracın bence yoksa geçilmezdin gtc ye patiyede kalsan yakalardın
                      Abi rahat 200'e kadar hizlandik sonrasinda benim aracimda replika 18 jant oldugundan ve yay olmadigindan araba savurmaya basladigindan gaz kestik.
                      Bide rollingde yaptik denilebilir bircok kez denedik yani.bence acik hava filtresi olmasa daha iyi giderdi utku abinin araba...ama bende ne chip var nede filtre birde 18replika ultra agir jant var ve tupde denedik..ilgincti yani..Demek ki orj. jant ve chip bendede olsa cok farkli olurdu.sizin 250hplik ile kesin denemek isterim ama...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                        Yani Nceticim dikkatini cekmistir fark orada ortaya cikti. Hatta ilk iki viteste bir ara kara sahin gtcden yarimboy onde idi.....
                        Utku normal şartlarda senin araç gtc yi geçmesi lazım başka sıkıntı var Lastik demişsin oda önemli bir faktör.. Senin araç dynoda 225hp+ vermişti değilmi?

Valla kızma Utku abide senin makinada bir sıkıntı var gibi geliyor ya lastiklerden kaynaklanıyor yada başka bir sıkıntı ....Aracının baya bir duman atıyor filtreye bi baktır bence
                        2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                        2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Lastiklerin etkisi yüzzde yüz var. ayrıca hava filtresi de engel oluyor. ancak sesine vurgun olduğum için çıkaramıyorum...Bir de açık hava filtresi taktığımdan bu yana yaklaşık 2 litre daha fazla yakıyorum...Bu da belki dumanla ilişkili olabilir....yanlız duman atma yoktu da geçenlerde is çözücü olarak bir şey sıktık egsozun içine o da yanıyor olabilir. Yoksa kara duman atma kesinlikle yoktu.....zaten egsoz emisyonu da daha yeni yapıldı hiçbir sorun yok....

Yorum

welcome
                            insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Yanlzı şunu özellikle belirtiyorum sorun ikinci vitesten üçüncü vitese geçerken ortaya çıkıyor. Orda araç patianaja girip çok ciddi güç kaybediyor. sonra da yetişmekte güçlük çekiyor. Zaten başlangıçta kalkışta sorun yok. Bu arada sprint booster %100 formatta açık ve araçta sport modda belki o da patinaja yönlendiriyor olabilir.....Bir dahakine sprinti kapatıp veya %25 de tutup sonra aktive edeceğim. ancak en önemli faktör yaklaşık 250 300 kglık fark ve kış lastiği... Adamımda bir de pirelli p zero var. yani yarışcı delikanlı...

Yorum

bir de şunu söyeleyeyim benim aracı kullanan opis sorumluları inanılmaz gititiğini hatta 2.0 stockun bu kadar gidemediğini söylüyor. Bu da ayrı bir parantez...

Yorum

İşleniyor...
                                X