Sprint booster cikarken dezavantaj yaratiyor nedeni patinaja sokuyor ncak bir dahaki denemede baslangicta kapali sonra acik deneyecegim.,... O zaman cok degisir. Cunku ben bazen yokus yukari kapatip kalkis sonrasi actigimda araba sahlaniyor....
Sprint booster cikarken dezavantaj yaratiyor nedeni patinaja sokuyor ncak bir dahaki denemede baslangicta kapali sonra acik deneyecegim.,... O zaman cok degisir. Cunku ben bazen yokus yukari kapatip kalkis sonrasi actigimda araba sahlaniyor....
Doğrudur abi deneriz...Benimde LPG ve jantdan kurtulmam lazım ama
Agirlik cok onemli tabiii....yanliz sunu untamayin lpg aracin performnsini cok etkilemiyor hatta yeni sistemlerde lpg ile maksimum performans elde ediliyor.... Bu arada dikkat ettiyseniz bizim en kotu yerimiz olan kalkista insignia ondeydi. Ama ucuncu viteste arac patinaja dustugu anda gtc aldi yurudu....
Yanliz sunu net soyleyebilirim Necatinin aracinin sesi de kendisi de cok basarili. Goruntusu farlari da hepsi special.... Allah Kaza bela vermesin kocum...
Yanliz sunu net soyleyebilirim Necatinin aracinin sesi de kendisi de cok basarili. Goruntusu farlari da hepsi special.... Allah Kaza bela vermesin kocum...
tesekkur ettım abi saolasın...görüntüde senin araç ile kolay kolay kimse yarışamaz ama maaşallahı var insignianın
cidden keyifli bir buluşma oldu herkese tekrar takrar tesekkurler...
Yorum