Merhabalar herkese Atılım Üni. Endüstri Müh. bölümü öğrencisiyim adım Necati EKİZ.insigniam yok ama aranıza astra gtc 1.6 turbo ile katılıyorum. Ankara ekibinin bir kısmı ile tanışıyoruz zaten.herkese iyi forumlar diliyorum...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ankaradan selamlar :)
Collapse
X
-
Ynt: Ankaradan selamlar
welcome welcome[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Chipli hali cok can yakar....ben bunu bizzat soyleyebilirim....ancak son suratte muhtemelen cipli alır.... Cunku artik patinaj riski ortadan kalkar ve gucler carpisir....su patinaj isi bizim vites baslangiclarinda cok guc kaybetmemize neden oluyor..... Bur de acik hava filtresi sesi hastalik ...mukemmel bur ses var ancak o da ust devirleri zorluyor... Ama bu gtcnin cok basarili oldugunu örtmez....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Chipli hali cok can yakar....ben bunu bizzat soyleyebilirim....ancak son suratte muhtemelen cipli alır.... Cunku artik patinaj riski ortadan kalkar ve gucler carpisir....su patinaj isi bizim vites baslangiclarinda cok guc kaybetmemize neden oluyor..... Bur de acik hava filtresi sesi hastalik ...mukemmel bur ses var ancak o da ust devirleri zorluyor... Ama bu gtcnin cok basarili oldugunu örtmez....AStra 1.4 Turbo Enjoy Plus + lpg 2010
Cüneyt Özgül
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Chipli hali cok can yakar....ben bunu bizzat soyleyebilirim....ancak son suratte muhtemelen cipli alır.... Cunku artik patinaj riski ortadan kalkar ve gucler carpisir....su patinaj isi bizim vites baslangiclarinda cok guc kaybetmemize neden oluyor..... Bur de acik hava filtresi sesi hastalik ...mukemmel bur ses var ancak o da ust devirleri zorluyor... Ama bu gtcnin cok basarili oldugunu örtmez....Black mamba sport 1.3 dizel boostER performance chip eibach 3.5 yay itg performans filtre
Yorum
Yorum