Arkadalar bu hos muhabbet gecen haftasonu opelsizasla grubundaki dostlarimizla yaptigimiz cok keyifli bir muhabbet ve ardindan yaptigimiz bir yaprak kebabi sefhasi ile basladi. Dostlarin bircogu insigniateam grubunu takip ettiklerini ve cok begendiklerini soylediler. Ben de tesekkur ederek kapimizin herkese acik oldugunu onlari da bekledigimizi belirttim. Hatta ben de kendilerinin sitesine uye oldum. Opelsizasla grubunda da cok guzel bir kardeslik ve dostluk var. Kendileine de burdan gostermis olduklari ilgi ve dost canlisi yaklasimdan dolayi tesekkur ederim. Bu davet sonucunda goruyorum ki ciddi sayida yeni dostumuz oldu.
Ankara grubuna meydana glen bu katilimin sayisini ve de isimleri belirleyenilnek adina boyle bir baslik ciyor ve hepsine tekrar aramiza hosgeldiniz diyorum. Saygilar sevgiler
Not: lutfen isimlerinizi ve nicklerinizi ve tanitici bilgilerinizi yazarsaniz sevinirim.
Ankara grubuna meydana glen bu katilimin sayisini ve de isimleri belirleyenilnek adina boyle bir baslik ciyor ve hepsine tekrar aramiza hosgeldiniz diyorum. Saygilar sevgiler
Not: lutfen isimlerinizi ve nicklerinizi ve tanitici bilgilerinizi yazarsaniz sevinirim.
Yorum