Slm utku abi dun mesguldm gremdm nete kusura bkma
Konu acmistim aracimin tum ozellkleri i birbir yazmistim.
Atilim universtesi endustri muhendisliginde okumaya calisiyorum
O site bu site olayini yarin utku abi gelirsen bulusmya konusalim insigniateam ailesinin kardes sitesidir herkesin gorusune saygi duyarim abi olay bizim basimizdan gectiginden sahsen bnm kardes sitem fln degil benim murat ve oktay abime laf edilirse yada cevremde sevdigim bi abime kardesme bn sinir kaparim deliririm cokta normal biri degilim abi bgn bu sitede senin canin sklsın uzuldugun bi durum olsun bn senn yaninda olurum geri adimda atmm biz senle bi kerede olsa ayni masaya oturduk muhabbet ettik diger turlusu hayinlik olur.
Muhabbetse kralini yapalim yardimsa sonuna kadar edeyim edelim az cok tanidin bni abi. Hakli oldgmz konuda bidaha ayni seyleri yasamamak icin bu siteye uye olduk. O site bu site su site isteyenin olsun umrumda degil kmse bnm dostumun canin skmasın herkes saolsun
33 yaşındayım.. Bilişim Sektöründe Belli bir gruptan sorumluyum.. Ankarada Batıkentte yaşıyorum... Koyu Beşiktaşlıyım...
aracım Astra 2010 1.4 T Enjoy Plus + LPG ( Her an Lpg yi sökebilirim ) )
Geç aldığım için Özür dilerim...
Bu arada bizi buradaki karşılamanız ve sıcak samimi sohbetleriniz ve söylemleriniz için Başta Utku abi olmak üzere tüm forum a Teşekkür ederim..
sevgiler...
Bende batıkent/kardelendeyim,size tavsiyem sökün biran önce LPG'yi
Demiryolcular sit.deyim komşu 06 ZGL 29
valla ben LPG yi takalı 2 ay gibi bir süre oldu ilk başlarda sorun yokdu çok memnundum.. son zamanlarda çok tatmin etmedi... birde sürekli fakir yakıt zengin yakıt uyarısı veriyor... sıkıldım bir ortası bulunamadı bazende lambada duruyorum hafifböle rölantide sirkeliyor düzeliyor filan... şuan zorluyorum kendimi sökmek için
Valla abi bu zaman kadar hiç LPG adına birşey kullanmadım hele hele bu 4 ncü opel hiç elletmedim,oldum olası nefret ediyorum LPG olayından siz en iyisimi canınızı emanet ettiğiniz aracınızdan LPG söktürün
Valla abi bu zaman kadar hiç LPG adına birşey kullanmadım hele hele bu 4 ncü opel hiç elletmedim,oldum olası nefret ediyorum LPG olayından siz en iyisimi canınızı emanet ettiğiniz aracınızdan LPG söktürün
Benimde 4. Opelim hepsinede LPG taktırım.. hiç pişman olmadım... taki geçen gaz bitti benzinle 50 km yaptım... sökesimvar..
zaten takılalı 2 ay 4.000 km filan oldu
Omercim artik su diger taraf muhabbetini unutalim. Orasi da kardes site ...onalr da bizden yani biz bir butunuz..... Siz bosverin yasadiklarinizi unutun gecmisi.....burdan sunu hep birlikte vurgulayalim ki İNSİGNİATEAM: OPELSİZASLA....amac bir arac bir .. hiho hiho hiho
abi yılmaz yarın sana buluşmada anlatır bu taraf öbür taraf kardeş forum muhabbetini sınavım olduğundan aranızda olamıcam başka sefere inş.
Kardeş site sakinleri hoş geldiniz keyifli sohbetler.Hüsnü kardeşimiz nerelerde ?
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Bugün itibari ile Ankara grubundan ben de aranızdayım.
Halil Bahçivan 42 yaşında malülen emekliyim. 1 yıldır astra j 1.4t kullanıcısıyım.
Selamlar saygılar.
1.4t sport siyah + k&n kutu içi filtre + ContiSportContact 3e + eibach yay
Bugün itibari ile Ankara grubundan ben de aranızdayım.
Halil Bahçivan 42 yaşında malülen emekliyim. 1 yıldır astra j 1.4t kullanıcısıyım.
Selamlar saygılar.
Hoşgeldin Halil abi bugün dikmen kavşağının oradayken telefon geldi o yüzden süratle ayrıldım kusura bakma
Yorum