Merhabalar. İsmim Bora Kalender. İstanbul'da yaşıyorum ve serbest meslek sahibiyim ve bilişim teknolojileri üzerine çalışıyorum. 28 yaşındayım. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki benim Insignia aracım yok. Ama kendisine hayranlığım hat safhadadır. Foruma üye olma nedenim ise 2011 model Opel Astra aracımın Insignia'larda olduğu gibi A16XER motor kodlu olması ve üç haftada üç kez gelen benzin zammıyla birlikte aracıma LPG taktırma ihtiyacı hissetmemdir. Konuya ilgili bölümden devam edeceğim. Herkese kazasız ve ekonomik sürüşler dilerim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhaba. Herkese kazasız ve ekonomik sürüşler dilerim.
Collapse
X
-
Ynt: Merhaba. Herkese kazasız ve ekonomik sürüşler dilerim.
Orjinal yazı sahibi: brkalenderMerhabalar. İsmim Bora Kalender. İstanbul'da yaşıyorum ve serbest meslek sahibiyim ve bilişim teknolojileri üzerine çalışıyorum. 28 yaşındayım. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki benim Insignia aracım yok. Ama kendisine hayranlığım hat safhadadır. Foruma üye olma nedenim ise 2011 model Opel Astra aracımın Insignia'larda olduğu gibi A16XER motor kodlu olması ve üç haftada üç kez gelen benzin zammıyla birlikte aracıma LPG taktırma ihtiyacı hissetmemdir. Konuya ilgili bölümden devam edeceğim. Herkese kazasız ve ekonomik sürüşler dilerim.
Bence LPG için iyi araştırın ve dikkatli düşünün derim.
Motorlarımız LPG için uygun değil. Başta subaplar olmak üzere mekanik elemanlarında güçlendirilmesine ihtiyaç var.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Ynt: Merhaba. Herkese kazasız ve ekonomik sürüşler dilerim.
welcome welcome[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
Yorum