Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankara'dan merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ankara'dan merhaba

welcome

Yorum

Sıcak karşılama için teşekkürler, özellikle yetkili servilerle ilgili yorumlarınızı merakla bekliyorum. tmr
      2010 1.6T Cosmo

Yorum

Bu sorular daha önce çalıştığımız yerden dert değil welcome obaa

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Servis olarak bugune kadar bizeen yardimlarini esirgemeyen ve sayisiz sorunlarimizi halleden Opisi ve servis Mudur u Ufuk beyi soyleyecegim sizlere. Kendisi ile gorusup insigniateam veya Dr utku bey derseniz sizlere her konuda yardimci olacaktir. Hatta belli bir miktar da indirimimiz soz konusudur. bu indirim direkt insigniateame aittir. Bagaj havuzu icin yine ayni referanslarla Opisin cok dgerli aksesuar bolumu sorumlusu Kenan beye soyleneblir.. Zaten zehiri aldiktan sonra diger modifikadyonlarla ilgili bolca bilgi isteyeceksiniz. Bunlar kacinilmaz. B hastaligin tedavisi yok. Hekim olarak ben bulamadim ve bulana da rastlamadim. Herhangibir konu ile ilgili bana direkt pmden mesaj atabilirsiniz. Saygilar sevgiler

Yorum

Aracı almadan önce de epey bir araştırmıştım, daha önce bu konuların konuşulduğunu fark ettim ama burası kadar derli toplu değildi.Ancak özellikle Opis ile olumsuz görüşlerle karşılaşmıştım.Açıkcası ben de aracı anlamaya çalışıyorum, yılların verdiği 3 tuşlu japon araba kullanma alışkanlığımdan baya bi kokpit ortamına girince birazcık şaşırdım.
            2010 1.6T Cosmo

Yorum

Opisle ilgili kotu seylerle karsilasmis olabilirsiniz cunku opelin e nkotu yani servileri. Ama burdan sayamayacagim coklukta sorunu tek basina opis cozdu. Bunlar hic burdan yazilmadi. Bu arada Ankarada en cok araba bu servise giriyor. Bu da bazi negatif sozlerin soylenme sansini artiriyor. Ben bircok sehir disi arabanin opisin mastertechleri tarafindan cozuldugnu biliyorum. Tabii karar izin. Yardim isteyince ben de bu konuyu yazdim.

Yorum

welcome
                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                  Opisle ilgili kotu seylerle karsilasmis olabilirsiniz cunku opelin e nkotu yani servileri. Ama burdan sayamayacagim coklukta sorunu tek basina opis cozdu. Bunlar hic burdan yazilmadi. Bu arada Ankarada en cok araba bu servise giriyor. Bu da bazi negatif sozlerin soylenme sansini artiriyor. Ben bircok sehir disi arabanin opisin mastertechleri tarafindan cozuldugnu biliyorum. Tabii karar izin. Yardim isteyince ben de bu konuyu yazdim.
                  Teşekkürler, dediğiniz gibi opel servislerinin geneli hakkında bir sıkıntı olduğu aşikar, GM TR. de sahip çıkmıyor sanırım duruma. Tabi bunlar benim okuduklarım, ne kadar doğru ya da objektif bilemiyorum.Ama opis üzerinde (özellikle İskitler) yoğunlaştığı için aklımda kalmış.
                  2010 1.6T Cosmo

Yorum

welcome
                    2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

Bu arada iş yerime yakın olduğu için Eskişehir yolu Reis' e gittim servis için, işlem ufaktı ama ilgi gayet iyiydi, ama bir çiçekle bahar gelmez.bu arada vitesin olduğu bölgeden küllüğüe kadar giden çıtırtıları servis giderebiliyor mu?
                      2010 1.6T Cosmo

Yorum

welcome welcome welcome welcome welcome

Yorum

aramıza hoşgelniz
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                            aramıza hoşgelniz
                            Teşekkürler
                            2010 1.6T Cosmo

Yorum

Reis te 2.000 tl ye necvox double din takıyorlar ama sanırım cyclone ve fly daha iyi bunlardan birini takan servis var mı?fiyatı?
                              2010 1.6T Cosmo

Yorum

welcome welcome
                                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                                [center]

Yorum

İşleniyor...
                                X