Servis olarak bugune kadar bizeen yardimlarini esirgemeyen ve sayisiz sorunlarimizi halleden Opisi ve servis Mudur u Ufuk beyi soyleyecegim sizlere. Kendisi ile gorusup insigniateam veya Dr utku bey derseniz sizlere her konuda yardimci olacaktir. Hatta belli bir miktar da indirimimiz soz konusudur. bu indirim direkt insigniateame aittir. Bagaj havuzu icin yine ayni referanslarla Opisin cok dgerli aksesuar bolumu sorumlusu Kenan beye soyleneblir.. Zaten zehiri aldiktan sonra diger modifikadyonlarla ilgili bolca bilgi isteyeceksiniz. Bunlar kacinilmaz. B hastaligin tedavisi yok. Hekim olarak ben bulamadim ve bulana da rastlamadim. Herhangibir konu ile ilgili bana direkt pmden mesaj atabilirsiniz. Saygilar sevgiler
Aracı almadan önce de epey bir araştırmıştım, daha önce bu konuların konuşulduğunu fark ettim ama burası kadar derli toplu değildi.Ancak özellikle Opis ile olumsuz görüşlerle karşılaşmıştım.Açıkcası ben de aracı anlamaya çalışıyorum, yılların verdiği 3 tuşlu japon araba kullanma alışkanlığımdan baya bi kokpit ortamına girince birazcık şaşırdım.
Opisle ilgili kotu seylerle karsilasmis olabilirsiniz cunku opelin e nkotu yani servileri. Ama burdan sayamayacagim coklukta sorunu tek basina opis cozdu. Bunlar hic burdan yazilmadi. Bu arada Ankarada en cok araba bu servise giriyor. Bu da bazi negatif sozlerin soylenme sansini artiriyor. Ben bircok sehir disi arabanin opisin mastertechleri tarafindan cozuldugnu biliyorum. Tabii karar izin. Yardim isteyince ben de bu konuyu yazdim.
Opisle ilgili kotu seylerle karsilasmis olabilirsiniz cunku opelin e nkotu yani servileri. Ama burdan sayamayacagim coklukta sorunu tek basina opis cozdu. Bunlar hic burdan yazilmadi. Bu arada Ankarada en cok araba bu servise giriyor. Bu da bazi negatif sozlerin soylenme sansini artiriyor. Ben bircok sehir disi arabanin opisin mastertechleri tarafindan cozuldugnu biliyorum. Tabii karar izin. Yardim isteyince ben de bu konuyu yazdim.
Teşekkürler, dediğiniz gibi opel servislerinin geneli hakkında bir sıkıntı olduğu aşikar, GM TR. de sahip çıkmıyor sanırım duruma. Tabi bunlar benim okuduklarım, ne kadar doğru ya da objektif bilemiyorum.Ama opis üzerinde (özellikle İskitler) yoğunlaştığı için aklımda kalmış.
Bu arada iş yerime yakın olduğu için Eskişehir yolu Reis' e gittim servis için, işlem ufaktı ama ilgi gayet iyiydi, ama bir çiçekle bahar gelmez.bu arada vitesin olduğu bölgeden küllüğüe kadar giden çıtırtıları servis giderebiliyor mu?
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum