Herkesin iyi dileklerine kucak dolusu teşekkürler. Dün akşam arabamı teslim aldım. Alınca da ne kadar isabetli bir karar verdiğimi anladım. Renk, dizayn ve özellikleri mükemmel. İnşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur. Ben kendimi tanıtmamıştım. Aydın'da Aile Hekimi olarak çalışıyorum. Yaşım 45. Eşim de Sınıf Öğretmeni.2 oğlum var. Biri İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde 3. sınıf öğrencisi. Diğeri Aydın'da İlköğretim 6. sınıfta okuyor. Daha önce 2001 model Astra Elegance'ım vardı. Bu Opel bir hastalık herhalde. Bir tarafından bulaştınmı vazgeçemiyorsun. Herkese selamlar. Tekrar teşekkürler.
Hayırlı olsun güle güle binin. Bu insignia' lar güzel araba be ya ... Bu arabayla geç tanıştığım için kendime kızıyorum maad.
Bu arada Opel'e şikayetim var. Bu arabalar bu rakamlara satılacak araba değil. Kesin zam yapması lazım, onlarda aksine 1.000.- TL daha indirim yapmışlar.
1.4 Edition Elegance muadili olan 1.4 Passat Comfortline'a on basar. Fakat gel gör ki Trendline fiyatına bile değil.
Bilmem ama bence üretici firma 2. eli koruması lazım. Bu da VW nin yaptığı gibi belirli periyodlarla fiyatına hafiften dokunacak.
Ne dersiniz?
hasan bey dediklerinizde sonuna kadar haklısınız.opelin bu yaptığını ikinci el olarak satmaya çalıştığım arabamda fazlasıyla yaşıyorum. tabiri caizse ikinci el insignia piyasası ölü. tabi komik fiyata vermezsen. öle komik rakamlar veriyolar ki şaşarsın. opelin sıfır satarken yaptığı aç gözlülüğü iknci elde biz çekiyoruz. bi tutarlılık yok. vw kızıyorum sıfır alırken sadece ve sadece %1 indirim yapıyorlar diye. ama bayiler arası tutarlılık var ve ikinci ellerini öldürmüyorlar. opelle azcık muhabbet et 3-4 bin kafadan iniyorlar. alıken iyi oluyorda satarken piyasa tutarsızlığından güzelim arabalar yok fiyatıne gidiyor. bu noktada benden opele kocaman bir eksi....
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Herkesin iyi dileklerine kucak dolusu teşekkürler. Dün akşam arabamı teslim aldım. Alınca da ne kadar isabetli bir karar verdiğimi anladım. Renk, dizayn ve özellikleri mükemmel. İnşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur. Ben kendimi tanıtmamıştım. Aydın'da Aile Hekimi olarak çalışıyorum. Yaşım 45. Eşim de Sınıf Öğretmeni.2 oğlum var. Biri İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde 3. sınıf öğrencisi. Diğeri Aydın'da İlköğretim 6. sınıfta okuyor. Daha önce 2001 model Astra Elegance'ım vardı. Bu Opel bir hastalık herhalde. Bir tarafından bulaştınmı vazgeçemiyorsun. Herkese selamlar. Tekrar teşekkürler.
hoşgeldiniz hayırlı olsun inşallah...
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Volkan Bey,
Arabalarımız gerçekten VW den üstün. Bende 2011 model 1.4 Comfortline Passat vardı: Allah için o da güzel arabaydı. Ancak 1.4 Edition Elegance gerçekten her yönüyle Passat tan güzel. Ancak Opelin fiyat politikası çok yanlış. VW yi o yönüyle takdir ediyorum.
Aslında bu yanlış fiyat politikası Opel de yansıyor. Fakat bunu herhalde farkedemiyorlar.
Eğer bu kadar güzel bir araba Passat tan az satıyorsa bu iş te bir yanlışlık var demektir. Opelin pazarlama müdürüne duyurulur.
Volkan Bey,
Arabalarımız gerçekten VW den üstün. Bende 2011 model 1.4 Comfortline Passat vardı: Allah için o da güzel arabaydı. Ancak 1.4 Edition Elegance gerçekten her yönüyle Passat tan güzel. Ancak Opelin fiyat politikası çok yanlış. VW yi o yönüyle takdir ediyorum.
Aslında bu yanlış fiyat politikası Opel de yansıyor. Fakat bunu herhalde farkedemiyorlar.
Eğer bu kadar güzel bir araba Passat tan az satıyorsa bu iş te bir yanlışlık var demektir. Opelin pazarlama müdürüne duyurulur.
hemde nasıl bir yanlışlık...
Yorum