Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni İnsignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• yeni İnsignia

Değerli arkadaşlar, epeydir büyük foruma üye idim. Kısmet olursa bugün 1.6 T Cosmo Beyaz İnsigniamı teslim alacağım. Buradaki arkadaşlar ve oğlumun büyük gayreti bu aracı seçmemde etkili oldu. Çok güzel bir araç. Aracı almadan önce bayiden boya koruma ister misiniz diye aradılar. Ben de ne kullandıklarını sordum. Meguiars kullanıyoruz ve 225 TL ye yapıyoruz dediler. Ben de kabul ettim. Bakalım heyecanla bugün akşamı bekliyorum. Herkese selam.

Ynt: yeni İnsignia

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın
    Black mamba sport 1.3 dizel boostER performance chip eibach 3.5 yay itg performans filtre

Yorum

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin hayırlı günlerde kullanırsınız inşallah ve hoş geldiniz.
      06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

welcome

Yorum

hoşgeldiniz. aracınız hayırlı olsun, kendinizi daha detaylı tanıtırsanız memnun oluruz
          *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

aracınız hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
            2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
            2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

welcome

Keyifli Forumlar

Allah yeni aracınıza ağız tadıyla binmeyi nasip etsin .

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome welcome
                [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

welcome

Yorum

welcome yeni aracınız hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
                    2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

hayırlı olsun renk seçimide süper

Yorum

Hoşgeldiniz .Kazasız belasız keyifli şürüşler

Yorum

Hayırlı olsun güle güle binin. Bu insignia' lar güzel araba be ya ... Bu arabayla geç tanıştığım için kendime kızıyorum maad.
                          Bu arada Opel'e şikayetim var. Bu arabalar bu rakamlara satılacak araba değil. Kesin zam yapması lazım, onlarda aksine 1.000.- TL daha indirim yapmışlar.
                          1.4 Edition Elegance muadili olan 1.4 Passat Comfortline'a on basar. Fakat gel gör ki Trendline fiyatına bile değil.
                          Bilmem ama bence üretici firma 2. eli koruması lazım. Bu da VW nin yaptığı gibi belirli periyodlarla fiyatına hafiften dokunacak.
                          Ne dersiniz?

Yorum

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
                            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

welcome

Yorum

İşleniyor...
                              X