Yılmazım hoşgeldin aramıza. Ben de seninle tanıştığıma çok memnun oldum. Bundan sonra burdan koparsan ben de sana koparım haberin olsun.... muhaha muhaha muhaha
hahhahahaha abi yok kopmam tabiki senin aracın fotograflarınıda cekelim böle ilk forum hizmetimi sana yapayım arkadasın baya kaliteli makinesi var photoshop falan hallederiz oda opelci onuda üye yapayım
welcome obaa öncelikle hoşgeldin Yılmaz kardes plakan güzel, araban çok güzel vede fotograf çekmeyi iyi biliyorsun. Sormak istediğim aracın otomatik mı? Otomatik ise yakıt tüketimin s.ici ne kadar?
fotografları bi arkadasım cekio, iyi bi fotografcıdır hareketler pozlar benim ama aracım manuel. sehir içi bütün kışı vakumlu lastiklerle, hiç uzun yola cıkmadan 8.3 dü.simdi yazlıkları taktım 8 e falan düşer herhalde şimdi
tesekkür ederim oktay abim yeni chipim gelsin o zmn görücem bn seni
o zman goremezsın kı ben gerıde kalacagım için ama bu seferde ılk ıkıyı alırsam dılımden kurtulamazsın yılmaz bunalıma sokarım bu sefer seni yok arabayı kaldıramadım şartlar ıyı degıl yana yattı camura battı olmasın. neyse ben fazla konusmayım yoksa ağzımda diş kalmayacak utku abi saygılar abi
Yorum