Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HERKESE SAYGILARIMI SUNUYORUM...:D sorularımı cevaplarsanız sevınırım...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• HERKESE SAYGILARIMI SUNUYORUM...:D sorularımı cevaplarsanız sevınırım...

OPELE ,INSIGNIA MODELI ILE DONUS YAPMANIN KEYFINI ANLATMAMA GEREK BILE YOK. FARKINDAYIM haha ....
    27 YASINDAYIM. ORMAN ENDUSTRI MUHENDISYIM ELVANKENTTE OTURUYORUM...
    SIZLERDEN SERVIS KONUSUNDA ONERILERINIZI BEKLIYORUM. YUSUF BEYIN BU KONUDA YARDIMCI OLDUGUNU OKUMUSTUM...
    2011 INSIGNIA EDITION,ELEGANCE MODELI BULUNMAKTA.

SORU: Insıgnıanın 2 yıllık garantısı mekanık ve motor garantısımı ??
    SORU 2 : Tup taktırmak ıstersek eger bunu en ıyı hangı opel servısı takmaktadır??
    SORU 3: Yaglama sistemı sıvısı ortalama kac km de bır ılave edılmelıdır ?
    SORU 4: Tup taktırmamı onerırmısınız ?
    Bol soruılu bır baslangıc oldu belkı ,ama bu konuda servısın arac saglıgı bakımındanda ne kadar onemlı oldugundan bahsetmeme gerek bıle yok :.

Ynt: HERKESE SAYGILARIMI SUNUYORUM... sorularımı cevaplarsanız sevınırım...

2 senelik garanti her şeyi kapsar....

lpg asla takma
    F30 Sport+

Yorum

hoşgeldiniz.aracınız hayırlı olsun.teknik destek kısmında lpg ile ilgili konu başlıkları bulunuyor onları biraz okuyun.sonra kararınızı verin
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

yorumlarınız ıcın tesekkur ederım..Gulu seven dıkenıne katlanmalı
        bıraz bınelım taıdını cıkartalım sonrası ıcın dusunulur artık . srk haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ahmet KOÇ
          OPELE ,INSIGNIA MODELI ILE DONUS YAPMANIN KEYFINI ANLATMAMA GEREK BILE YOK. FARKINDAYIM haha ....
          27 YASINDAYIM. ORMAN ENDUSTRI MUHENDISYIM ELVANKENTTE OTURUYORUM...
          SIZLERDEN SERVIS KONUSUNDA ONERILERINIZI BEKLIYORUM. YUSUF BEYIN BU KONUDA YARDIMCI OLDUGUNU OKUMUSTUM...
          2011 INSIGNIA EDITION,ELEGANCE MODELI BULUNMAKTA.

SORU: Insıgnıanın 2 yıllık garantısı mekanık ve motor garantısımı ??
          SORU 2 : Tup taktırmak ıstersek eger bunu en ıyı hangı opel servısı takmaktadır??
          SORU 3: Yaglama sistemı sıvısı ortalama kac km de bır ılave edılmelıdır ?
          SORU 4: Tup taktırmamı onerırmısınız ?
          Bol soruılu bır baslangıc oldu belkı ,ama bu konuda servısın arac saglıgı bakımındanda ne kadar onemlı oldugundan bahsetmeme gerek bıle yok :.

Hoş geldiniz...

Cevap 1: bakımları tam ve zamanında yaptırısanız 2 yıl yasal garanti süreleri içinde kullandıkça aşınmayan veya kullanıcı hatası olmayan (kırılma, yanma) her sorun garanti kapsamında onarılır.
          Cevap 3: Motor yağı her 1.000 km'de bir kontrol edilmesi önerilir yeni araçlarda yağ eksiltme biraz daha fazla olur.
          Cevap 2-4: Bu konuda tüm forum size önerilerini belirtiyor. Tabiiki forumla aynı fikirdeyim

Yorum

lpg takılabilir,sıkıntı ceken de var cekmeyen de var biraz sürüş karakterinize ve şansa kalmış birşey
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

welcome welcome
              [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yilda kac km yapiyorsunuz?
                  30000 km alti ise tupu unutun
                  Ustunde ise dizel alsaydiniz

Yorum

Herkese tesekkur edıyorum hosbulduk
                    vermıs oldugnuz bılgıler ıcınde ayrıca tesekkur edıyorum..
                    30000 km asla yapamam ama yazları balıkesır ve ızmır turları yapıyoruz. bu nedenle dusunuyorduk..
                    benım korkum erkenden aracın motorunu yemek...
                    buna ragmen benzın fıyatları bu gıdısle yaza kadar 5 lırayı gececek herhalde haha.
                    Ama soz konusu gelın gıbı yenı almıs oldgun bır arac oluncada kıyamıyor ınsan. bıraz daha beklemekte yarar tadını cıkartayım benzın fıyatları uzmeye baslarsa ozaman dusunulebılır ..
                    15 km de arac zamanla yakıt tuketımde azalma gorulurmu suanda ortalama 10.3 gıbı ortalama surat 35km goruluyor .
                    sıfırladık deneme sansım hıc olmadı. 3000 devırı gecıp zorlamak huyum degıl

Yorum

welcome

lpg şans işi biraz size kalmış lpg taktırıp memnun olanlarda var olmayan motor indirenlerde var şunu bilmeliyizki opel insigniaya lpg önermiyor
                      2015 leon fr

Yorum

Tesekkur ederım yıgıt bey

ANKARA SASMAZ DA IYIBIT IC DIS TEMIZLIK SART OLDU. ONEREBILECEGINIZ YER VARMI ?? ONEREBILECEGINIZ COKTA PAHALI OLMASIN ORTALAMA FIYAT NEDIR PEKI ?

Yorum

lpg yi aklınıza getirmeyin....bir çok sorun yaşayan arkadaşlar var....180beygir yer uçağınızı uru yakıta teslim etmeyin bence

Yorum

kuru yakıt

Yorum

welcome welcome welcome welcome
                              Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Hem Ankara grubumuza hem de tüm insigniateam grubumuza hoşgeldiniz. Ankara içinde yetkili servislerimizden Opisve Servis Müdürü Ufuk Bey başından beri insigniateam grubu olarak bizlere elinden geleni yapıyor. Servis bakım ücretlerinde ve işçilikte indirim uyuguluyor. Bunun için team üyesi olduğunuzu söylemeniz yeterli .Eğer sorun olursa da rahatlıkla benim ismimi Dr utku bey gönderdi şeklinde söylerseniz yardımcı olurlar. Lpg kesinlikle çok tehlikeli. Bu konuda servislerin garanti dışında bıraktırmak gibi bir yaklaşımlaraı da var. Bu konuda dikkatli olun. Haftasonları düzenlediğimiz Ankara buluşmlarında daha sonra da Büyük Türkiye buluşmasında sizleri de aramızda görmekten mutlu oluruz.Saygılar sevgiler

Yorum

İşleniyor...
                              X