Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba Arkadaşlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhaba Arkadaşlar

1 aylık bir onu mu alsam bunu mu alsam derken, bir anlık bir gaflet ile 2010 model insignia aldım doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorum hala olayın şokundayım araçta serviste takılmış lpg sistemi var 180 beygirlik 1.6 motor ne yakar ne eder ne yapar tam deneme şansım olmadı.

İşin aslı gaz dan daha çok benzin de bu aracın ne yaktığını öğrenmek istiyorum. Biraz garip araç aldıktan sonra bunlar araştırılır mı derseniz sizde haklısınız ama bir an büyüsüne kapıldım ve aldım

Ben Burak YILDIRIM
    İkametgahım Antalya ve Eskişehir. (işim gereği eskişehirdeyim artık normal ikametgahım antalya)

Umarım Doğru Bir seçim yapmışımdır. : dknow

Ynt: Merhaba Arkadaşlar

arabanız hayırlı olsun... tercih doğru ama lpg yi yerinizde olsam söktürürdüm..
    F30 Sport+

Yorum

Çok doğru birşey yapmışsınız Burak bey....Umarım kullanırken yaşıyacağınız keyif de bir o kadar mutlu edecektir.Saygılar sevgiler

Yorum

Hoşgeldiniz kazasız belasız sürüşler dilerim

Bir anlık gaflet ile güzel bir tercih yapmışsınız Profil fotonuzdan gözüktüğü kadarıyla Cosmo donanımlı irmscher panjurlu ve steinmetz'a benzeyen bir jantınız var. Araçlar şehir içinde ortalama 11 litre civarı yakıyor tabiki kişiden kişiye değişir daha az ve çok yaktıranlar var. Bu tarz az ve ince kollu jantlar fren disklerimiz lastik ebadına göre küçük kaldığı için dışarıdan bence biraz sırıtıyor. Ama geri kalan herşey güzel gözüküyor

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Yorumlar için teşekkürler, İnşallah hayrını görürüm

Araçta 20 inc İRMSCHER jant ve ince yanak lastik var sahibi Almanya'dan getirtmiş ve aynı zamanda LPG sistemi ise hollandadan aracın şase numarası ve araca özel olarak getirtilip takılan vialle markaymış, biraz markayı araştırdım oldukça takdir-e şayan bir LPG sistemi gibi görünüyor.

LPG sistemini neden söktürün dediniz?

Ben aracı uysal kullanan bir insanım bir kaç kazadan sonra artık uysal ve sakin olmam gerektiğini öğrendim. Honda civic alacaktım lakin onun fabrika verileri ile insigna arasında çok fark yok 1 lirte ondan da birşey olmaz sanırım Ayda en az bir kez antalyaya gidip geleceğim için özellikle uzun yolda ki yakıyı benim için biraz önem arz ediyor ondan dolayı sormuştum, yakıt olayını.

Araç avatarım'da görünen araç.

Resim çekip ekleyeceğim ilk fırsatta

Yorum

kardeş sana şiddetle tavsiyem elektirkli motorları araştırmanız.be burada bu konu başlağını açtım. inan bana bu forumda yazı yazanlar çok bilgili o yüzden biraz bekle cevapları gör. yakıt tüketimine kesin çüzüm bu

Yorum

hayırlı olsun gule gule kullanın

Yorum

güle güle kullanın
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

Hoş geldiniz iyi paylaşımlar .
                  LPG ile ilgili konu http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=1588.0
                  Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

welcome welcome
                    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Herkese Teşekkürler arkadaşlar umarım bu güzel ortamınıza bizde iştirak edebiliriz

Yorum

welcome
                        insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Aramıza welcome
                          Buna "İlk Görüşte AŞK " derler. Aracınızı güle güle kullanın, keyifli sürüşler...

Yorum

welcome welcome kazasız belasız aracınız hayırlı olsun
                            Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                            GIBBON

Yorum

welcome
                              aracınızı güle güle kullanın
                              2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
                              X