Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selam herkese

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Selam herkese

Merhabalar öncelikle,
    Ilk mesajimi atmadan önce forumun bütün konularini tek tek gözden gecirdim. Bu da yaklasik 1 günümü aldi. rolleyes
    Daha önceleri (yaklasik 2 yil kadar oluyor) meshur 2 ayri Opel forum sitelerinde cok aktif olmasa da üyeydim.
    Abdi Degen, Isvicre`de yasiyorum, Zürih Ünv.nde bilgisayar programciligi bölümünde master yapiyorum ve nasipse 1 hafta kadar sonra Opel Insignia`mi teslim alacagim. 02.2009 model ve 30 bin km.de. 22'000 Euro`ya aldim. Burada versiyonlar farkli oldugundan özelliklerini saymam sanirim zor olacak ama kisaca Cosmo 2.0 CDTi, 160 HP, Sunroof, Navi DVD 800, Kar beyazi renginde, 19" 10 disli jant, deri koltuklar vs...
    Hazir konuyu acmisken sorayim. Türkiye`de hangi Navteq DVD`sini veriyorlar ve Türkiye haritasi nasil. Benim alacagim Europe - Opel DVD800 Version 2009/2010 icerisinde Türkiye var mi?
    Simdiden tesekkür ediyorum..

Opel Insignia Facelift 2.0 CDTi Sport, OPC Line Interieur, 163PS, 19" Jant, Atrazit, Sunroof, Otomatik Vites, Navi DVD900

Ynt: Selam herkese

Hoşgeldiniz, yurtdışından da üyeler görmek sevindirici.
    aracınız şimdiden hayırlı olsun, keyifle kullanmanızı dilerim.
    welcome
    InsigniaTEAM

Yorum

welcome

Keyifli sohbetler

Navigasyondas Navteq firmasın haritaları var sizdekide aynıdır Türkiye haritası var büyük şehirler sokak sokak küçük şehirler ana yollar şeklinde

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

hosggeldiniz kafayı yicem 22k euro vallahi yasamıyoruz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
          hosggeldiniz kafayı yicem 22k euro vallahi yasamıyoruz
          Fiyatin biraz daha düsük olacagini tahmin ediyorum. Araci Almanya`dan Isvicre`ye gecirecegim. Gümrük vs.. derken daha ucuza gelecek. Tahmini fiyati 20 - 21 bin Euro dolaylarinda olacak.
          Maliye`den oto kullanicilarina biraz daha insafli yaklasim olsaydi orada da fiyatin en azindan bu dolaylarda olmasi gerekirdi. Yine de gülü seven dikenine katlanir..
          Opel Insignia Facelift 2.0 CDTi Sport, OPC Line Interieur, 163PS, 19" Jant, Atrazit, Sunroof, Otomatik Vites, Navi DVD900

Yorum

Yani bu süper bişey katılımınız. Grubumuza yurtdışından katılımını buradaki sorunlarımız veya paylaşımlarımız dışaradaki arkadalşların bakış açısıyla kıyaslama şansı veriyor. Ayrıca yeni gelişmlerden daha çabuk haberdar oluruz. Hoş geldiniz ve mutlu sürüşler. İstanbula yolunuz düşerse çekinmeden haber verin karşılayalım buluşalım.
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

40000tl ye full insignia burda corsa alıyoruz bu fiyata

Yorum

Hoş geldiniz mazotçular olarak biraz güçlenelim artık forumda ihihi
                http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                2.0 CDTI
                Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

oleyy
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

agressive chip vs remap+EGR iptali+76mm mid pipe+no cat+straith pipe=210 derim torkunuzda 500nm olur sanırım

Yorum

Tesekkürler arkadaslar herkese.. Yaza nasip olursa gelmeyi düsünüyorum ama ne zaman olur bakalim. Daha önce kullandigim Vectra-C1 de 2.2 DTI`ydi ve cok memnun kalmistim. Yine öyle olacagini ümit ediyorum.
                      Ayrica hersey bir tarafa forumdaki sicak ortam, seviyeli, saygili ve ayni zamanda cana yakin arkadasca yazismalar beni gercekten cok etkiledi. Güzel dostluklar edinecegimi hissediyorum.
                      Arabayi teslim aldiktan sonra resim bölümüne detayli resimler eklerim. (Vakit yaklastikca beklemek daha da dayanilmaz oluyor.. Bilen bilir )

Orjinal yazı sahibi: mertk
                      agressive chip vs remap+EGR iptali+76mm mid pipe+no cat+straith pipe=210 derim torkunuzda 500nm olur sanırım
                      Chip haricinde bunun ne anlama geldigini anlayamadim ama dehset bir sonuc ciktigi kesin. rolleyes

Yorum

Aracınızı güle güle kullanın. Yurtdışı servis ve teknik destek anlamında deneyimleriniz, buradaki servisler için belki yol gösterici olur. Tabii gönlümüz hiç servis ihtiyacınızın olmaması. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Aramıza hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun.
                          KAzasız belasız ve cezasız sürüşler.
                          Keyifli sohbetler.
                          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

İşleniyor...
                          X