Forumunuzu youtube'da insignia videoları izlerken tesadüf eseri gördüm ve üye olmak istedim. Kısmet olursa pert ettiğim rx-8 imin parasını lanet olası sigorta şirketinden aldığımda en kısa zamanda insignia 1.6 turbo alıcam. Kendimden biraz bahsetmem gerekiyosa 23 yasımdayım , bahcesehir universitesi mekatronik muhendisliginde okuyorum caddebostanda oturuyorum. Rx-8 grubunun yöneticilerinden biri olarak bu tarz forumlarda yararlı bilgiler paylaşıldığı ve güzel dostluklar yaşandığını biliyorum. Umarım en kısa zamanda aracımı alırım ve bir buluşmada tanışmış oluruz. Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Selam herkese beyler.
Collapse
X
-
Ynt: Selam herkese beyler.
welcome welcome welcome
Aramıza hoşsgeldiniz. Buluşmalarda yeni arabanızla sizleri de görmek umuduyla saygılar sevgiler....Ancak selam herkese kısmı okey de, beyler kısmı okey değil çünkü sitemizde çok aktif bayanlar da var. Oyüzden bence Selam herkese diyelim muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrihoşgeldiniz, hayırlısıyla kısa zamanda Insignia sahibi olmanızı dilerim.
bende 2 yıllık mekatronik okudum, meslek güzelde bana sıkıntı bastı ihihi
profil bilgilerinizi de güncellerseniz memnun oluruz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61welcome welcome welcome
Aramıza hoşsgeldiniz. Buluşmalarda yeni arabanızla sizleri de görmek umuduyla saygılar sevgiler....Ancak selam herkese kısmı okey de, beyler kısmı okey değil çünkü sitemizde çok aktif bayanlar da var. Oyüzden bence Selam herkese diyelim muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
Yorum
Yorum