abi bekle bekle gözümüz yollarda kalmıştı hoşgeldin, forum içinde dışında fırsat oldukça görüşebiliriz umarım.
Çorumlu olduğunu öğrenmek de ayrıca mutlu etti beni, buralara geldiğinde de beklerim.
unutmadan mayıstaki Eskişehir buluşmamıza da bekleriz
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
cagrıcım senede en az 3-4 kez ava gıderım sungurluya,23 nısanda 3 gun oradayım umarım gorusuruz,eskısehır bulusmasına katılıcam,ama baska bır aracla,ınsıgnıam garajda guclenıyo olucak
Buluşma zamanına kadar güçlenmesi bitmiş olur inşallah
fatıh abı ınsallah bıtmıs olur,bıterse zaten super olur,yardıra yardıra gelırım abı
welcome spor arabaların korkulu rüyası ultra sport st de sonunda aramızda Allah aracınızı kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, gerçek bir OPC sahibi olmak gerçekten güzel bir duygu olsa gerek, ben tahmin bile edemiyorum
Aramıza
welcome şimdiden renk kattığınız muhakkak...
Aracınızı güzel günlerde kazası belasız kullanmanız dileğiyle...
Orjinal yazı sahibi: Sensation
welcome
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
welcome spor arabaların korkulu rüyası ultra sport st de sonunda aramızda Allah aracınızı kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, gerçke bir OPC sahibi olmak gerçekten güzel bir duygu olsa gerek, ben tahmin bile edemiyorum
Orjinal yazı sahibi: celikler05
hosgeldınız keyıf almanız dılegı ıle aracınız hayırlı olsun
Yorum