Sayenizde Insignia team OPC sahibi bir üye ile taçlandırıldı.
Üyeliğiniz Insignia Team için ilham ve motivasyon kaynağı.
Dost canlısı ve bir okadar da rekabetçi bir takımız.
Yolda bunu hissettirecek azımsanmayacak bir şahinler kanadı var
Umarım fazla gaza gelmezsiniz.
Kopamayacağınız bir gruba dahil oldunuz.
Ben biraz bizi genel olarak tanıtayım.
Team'de tüm arkadaşlar belli bir yaşam ve kültür seviyesine sahipler. Türkiye ortalamasının üzerinde.
Insignia team de size bu yönde yeni bir seviye katacaktır. Etkinliklere önem verirseniz buraya ait olduğunuzu hissedeceksiniz.
İyi paylaşımlar.
Sayenizde Insignia team OPC sahibi bir üye ile taçlandırıldı.
Üyeliğiniz Insignia Team için ilham ve motivasyon kaynağı.
Dost canlısı ve bir okadar da rekabetçi bir takımız.
Yolda bunu hissettirecek azımsanmayacak bir şahinler kanadı var
Umarım fazla gaza gelmezsiniz.
Kopamayacağınız bir gruba dahil oldunuz.
Ben biraz bizi genel olarak tanıtayım.
Team'de tüm arkadaşlar belli bir yaşam ve kültür seviyesine sahipler. Türkiye ortalamasının üzerinde.
Insignia team de size bu yönde yeni bir seviye katacaktır. Etkinliklere önem verirseniz buraya ait olduğunuzu hissedeceksiniz.
İyi paylaşımlar.
abi bekle bekle gözümüz yollarda kalmıştı hoşgeldin, forum içinde dışında fırsat oldukça görüşebiliriz umarım.
Çorumlu olduğunu öğrenmek de ayrıca mutlu etti beni, buralara geldiğinde de beklerim.
unutmadan mayıstaki Eskişehir buluşmamıza da bekleriz
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
abi bekle bekle gözümüz yollarda kalmıştı hoşgeldin, forum içinde dışında fırsat oldukça görüşebiliriz umarım.
Çorumlu olduğunu öğrenmek de ayrıca mutlu etti beni, buralara geldiğinde de beklerim.
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
cagrıcım senede en az 3-4 kez ava gıderım sungurluya,23 nısanda 3 gun oradayım umarım gorusuruz,eskısehır bulusmasına katılıcam,ama baska bır aracla,ınsıgnıam garajda guclenıyo olucak
cagrıcım senede en az 3-4 kez ava gıderım sungurluya,23 nısanda 3 gun oradayım umarım gorusuruz,eskısehır bulusmasına katılıcam,ama baska bır aracla,ınsıgnıam garajda guclenıyo olucak
Buluşma zamanına kadar güçlenmesi bitmiş olur inşallah
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum