Herkese merhaba adım Sezer 23 yaşımdayım aranıza İstanbul'dan katılıyorum şu anda Volvo kullanıyorum fakat satıp 2014 İnsignia almak istiyorum şu anda kullandığım araç lpg-benzin fakat gaza gelen zamlardan sonra İnsignia'da 1.6CDTI'mı yoksa 1.6T Lpg'mi alayım kararsız kaldım istanbul trafiğinde lpg ve dizel yakıt ortalamalarınızı yazarsanız sevinirim herkese iyi günler. (Bu arada önceden 1.6 CDTI Astra K'mız vardı istanbulda 5.8 yakıyordu)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İstanbul'dan Herkese Merhaba.
Collapse
X
-
Hoş geldiniz Sezer Bey.
2014 model yani makyajlı kasada SIDI motora LPG dönüşümü sıvı sistem uygun olduğu için epey pahalı. Güncel fiyat alanlar varsa onlar bizi bilgilendirir ama benim hatırladığım en son 2000 avroydu. Kısaca eski mpi motordaki gibi sıralı sistem takamıyorsunuz. 2015 itibariyle 1.6 dizel geldi. Sizin için yakıt öncelikliyse o modellere bakabilirsiniz. Gene de Astra'dan fazla yakacağını tahmin edersiniz.
İnşallah gönlünüzdeki araca kavuşursunuz.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
-
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View PostHoş geldiniz Sezer Bey.
2014 model yani makyajlı kasada SIDI motora LPG dönüşümü sıvı sistem uygun olduğu için epey pahalı. Güncel fiyat alanlar varsa onlar bizi bilgilendirir ama benim hatırladığım en son 2000 avroydu. Kısaca eski mpi motordaki gibi sıralı sistem takamıyorsunuz. 2015 itibariyle 1.6 dizel geldi. Sizin için yakıt öncelikliyse o modellere bakabilirsiniz. Gene de Astra'dan fazla yakacağını tahmin edersiniz.
İnşallah gönlünüzdeki araca kavuşursunuz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sezeraksoy View PostHerkese merhaba adım Sezer 23 yaşımdayım aranıza İstanbul'dan katılıyorum şu anda Volvo kullanıyorum fakat satıp 2014 İnsignia almak istiyorum şu anda kullandığım araç lpg-benzin fakat gaza gelen zamlardan sonra İnsignia'da 1.6CDTI'mı yoksa 1.6T Lpg'mi alayım kararsız kaldım istanbul trafiğinde lpg ve dizel yakıt ortalamalarınızı yazarsanız sevinirim herkese iyi günler. (Bu arada önceden 1.6 CDTI Astra K'mız vardı istanbulda 5.8 yakıyordu)
Yorum
Yorum