Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tanisma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Tanisma

Merhaba,Tum uye arkadaslara selam ve saygilar diye baslamak istiyorum.Aslinda uzun zaman takip ediyordum ama bazi bilgilere ulasamayinca kayit oldum.Daha once yurt disinda 2009 model insignia kullaniyordum.3 yildir Turkiyedeyim ve burada yine insignia 2014 1.6 170 ps bir arac aldim.Aracim simdi 90.000 km de.Zaten onceden de insignia kullandigim icin hic bir arastirma yapmaya bile gerek duymadan insignia aldim.Uluslararasi egitim danismanligi yapan kucuk bir sirketim var ve bu nedenle isim geregi yine yurt disi seyehatlerim cok fazla.Arada sormak istedigim bilgi almak istedigim konular olurda sorarsam cevaplayacaginizi umuyorum.Saygilar hepinize
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

Hoş geldiniz. İşte Insignia'yı bilen birinin başka bir araç seçemeyeceğinin bir diğer kanıtı

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hoşgeldiniz, aracınızı güle güle kullanın.
      InsigniaTEAM

Yorum

Hoşgeldiniz.

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
        Hoş geldiniz. İşte Insignia'yı bilen birinin başka bir araç seçemeyeceğinin bir diğer kanıtı
        Her değiştirmeyi düşündüğümde beynim Insignia'ya gidiyor. Değiştirmeye bile kıyamıyorum.

Yorum

Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

tesekkur ederim dilekleriniz icin.Evet Insignia kullanan birisi asla baska markaya bakmiyor bile.Aslinda butcem farkli bir arac almaya da yetiyordu ama bu segmentte baska alinacak araba yok ki)

Yorum

Hoş geldiniz, keyifli paylaşımlar
              2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Hoşgeldiniz

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Hoşgeldiniz

Yorum

Hoş geldin

Yorum

İşleniyor...
                    X