Herkese selamlar; biraz araba merakım var 2 - 3 seneden sonra memnun da olsam aracımı yenilemek istiyorum; şu anda honda civic otomatik benzinli aracımla beraberlğimizin sonuna yaklaştık; 2,5 yıl oldu..
artık yaş kemale erdi 40 a merdiven dayadım; 2 de çocuk var; LPG olayına pek sıcak bakmıyorum; BENZİNLE kullanmak düşüncem şu anda bile civic e dönüşüm yaptırmadım..
kısaca 2013 sorası benzin-otomatik- insignia - cosmolar radarımda km. olarak 70 bini geçmemiş bir insignia da özelikle MOTOR - şanzıman da sorun yaşar mıyım? beni üzer mi?
facebookta insignia fan club ada üyeyim orda ki gönderileri takip ediyorum; birkaç arkadaş piston kırma sorunu yaşamış;ve 10 binin üzerinde masraf etmek zorunda kalmış...
çok km. yapmamış araçlarda bu durum neden olur?
böyle bir kronik sorundan bahsedilebilir mi?
yoksa yazılım vs...uygulama neticesinde mi olmuştur?
şimdiden teşekkürler.
artık yaş kemale erdi 40 a merdiven dayadım; 2 de çocuk var; LPG olayına pek sıcak bakmıyorum; BENZİNLE kullanmak düşüncem şu anda bile civic e dönüşüm yaptırmadım..
kısaca 2013 sorası benzin-otomatik- insignia - cosmolar radarımda km. olarak 70 bini geçmemiş bir insignia da özelikle MOTOR - şanzıman da sorun yaşar mıyım? beni üzer mi?
facebookta insignia fan club ada üyeyim orda ki gönderileri takip ediyorum; birkaç arkadaş piston kırma sorunu yaşamış;ve 10 binin üzerinde masraf etmek zorunda kalmış...
çok km. yapmamış araçlarda bu durum neden olur?
böyle bir kronik sorundan bahsedilebilir mi?
yoksa yazılım vs...uygulama neticesinde mi olmuştur?
şimdiden teşekkürler.
Yorum